سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

کی‌روش دوست دارد به کرواسی ببازد؟

اعتماد | همه | شنبه، 06 تیر 1405 - 18:00
غنا هم می‌تواند رتبه اول، دوم یا سوم گروه L را کسب کند؛ گروهی که تکلیف آن امشب مشخص خواهد شد.
غنا،تيم،صعود،بازي،عنوان،توماس،ويارئال،كارلوس

کد خبر: 779924 | ۱۴۰۵/۰۴/۰۶ ۱۷:۴۹:۴۲
شاگردان کارلوس کی‌روش که از دو بازی اول خود چهار امتیاز کسب کرده‌اند، در دور سوم به مصاف کرواسی می‌روند.
اگر غنا پیروز شود، حداقل به عنوان تیم دوم صعود خواهد کرد و حتی در صورت عدم پیروزی انگلیس مقابل پاناما، یا در صورتی که غنا با دو گل بیشتر از شاگردان توماس توخل رقیبش را شکست دهد، می‌تواند صدرنشین شود.
اما آن‌ها حتی در صورت شکست و قرار گرفتن در رتبه سوم نیز شانس صعود به عنوان یکی از تیم‌های برتر سوم را دارند.
به گزارش ورزش سه، نکته اصلی اینجاست که یک عامل مهم وجود دارد که در صورت صعود غنا به عنوان تیم دوم، روی این تیم سنگینی خواهد کرد.
در این صورت، آن‌ها باید در کانادا یعنی در شهر تورنتو بازی کنند؛ کشوری که اجازه ورود به توماس پارتی را نداد و به همین دلیل او اولین بازی غنا در این تورنمنت را از دست داد.
ظاهراً دلیل این ممنوعیت ورود، پرونده قضایی هافبک ویارئال در بریتانیا به اتهام تجاوز و آزار جنسی چندین زن است.
این فوتبالیست باشگاه ویارئال یک مهره حیاتی برای کارلوس کی‌روش به شمار می‌رود، به طوری که این مربی در بازی مقابل انگلیس بدون تردید او را در ترکیب اصلی قرار داد.
او عملکرد درخشانی هم داشت؛ چرا که طبق رنکینگ مارکا، توماس بهترین بازیکن زمین غنا در میان بازیکنان غیردروازه‌بان بود و تنها آساره، سنگربان تیم، نمره بالاتری از او کسب کرد.
بنابراین، اکنون یک بحث جدی شکل گرفته است؛ آیا غنا ترجیح می‌دهد تیم سوم گروه شود تا اینکه به عنوان تیم دوم صعود کند؟