خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

جمعه، 15 خرداد 1405
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

سفارت بحرین تلاش داشت مرا مانند خاشقجی به قتل برساند

باشگاه خبرنگاران | بین‌الملل | پنجشنبه، 17 مرداد 1398 - 21:10
فعال حقوق بشر بحرینی فاش کرد کارکنان سفارت این کشور در لندن قصد داشتند او را کتک بزنند و بدون اینکه کسی متوجه شود به قتل برسانند.
بحريني،موسي،محمد،پرت،بحرين،سفارت،اعدام،رژيم

افشاگری معترض بحرینی؛
به گزارش گروه بین‌الملل باشگاه خبرنگاران جوان، «محمد موسی عبد علی»، فعال حقوق بشر بحرینی می‌گوید چند هفته پیش که در اعتراض به اعدام دو جوان به پشت بام سفارت این کشور در لندن رفته بود، کارکنان سفارت قصد داشتند او را از بالای ساختمان پنج طبقه آن پرت کنند.
رژیم آل خلیفه ششم مرداد دو جوان بحرینی به نامهای «احمد الملالی» و «علی العرب» را به اتهام‌های بی‌اساس اعدام کرد.
این جنایت رژیم بحرین با اعتراضات گسترده داخلی و خارجی روبرو شد.
این نخستین بار است که محمد موسی به صورت عمومی درباره این حادثه افشاگری می‌کند.
بنا به گزارش پایگاه روزنامه گاردین، محمد موسی گفت یکی از کارکنان که قصد داشت با چوبی بلند او را بزند می‌‎گفت: «امروز دو نفر را در بحرین اعدام می‌کنیم و شما سومین نفر خواهید بود.
همکار دیگرش نیز مدام تکرار می‌کرد هیچ کس به داد محمد موسی نخواهد رسید، چون در خاک (سفارت) بحرین حضور دارد.»
بیشتر بخوانید: وصیتنامه جوانی که امروز به دست رژیم آل خلیفه به شهادت رسید + تصویر
این معترض بحرینی در ادامه با اشاره به ترور وحشیانه جمال خاشقجی، روزنامه‌نگار سعودی افزود: «احتمال داشت من جمال خاشقجی دوم در لندن باشم.
او تلاش می‌کرد من را از سقف پرتاب کند بدون اینکه کسی بتواند این حادثه را ببیند، پس از آن لابد تصور می‌شد من اتفاقی به پایین پرت شدم یا اینکه عمداً خودم را از بالا به پایین پرت کردم».
انتهای پیام/