خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

سه شنبه، 12 خرداد 1405
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

400 دانشجو در نشست سالانه اتحادیه انجمن‌های اسلامی دانشجویان مستقل شرکت می‌کنند

فارس | سیاسی | یکشنبه، 13 مرداد 1398 - 16:42
دبیر اتحادیه انجمن های اسلامی دانشجویان مستقل با اشاره به برگزاری بیستمین نشست سالانه این اتحادیه گفت: در این نشست که ۱۵ مرداد افتتاح خواهد شد ۴۰۰ نفر از اعضای اتحادیه حضور خواهند داشت.
اتحاديه،مستقل،دانشجويان،اسلامي،بيستمين

به گزارش خبرنگار خبرنگار تشکل‌های دانشگاهی خبرگزاری فارس، پیام مرادی دبیر اتحادیه انجمن های اسلامی دانشجویان مستقل در نشست خبری بیستمین نشست سالانه این اتحادیه دانشجویی گفت: اتحادیه انجمن های اسلامی دانشجویان مستقل در ۱۳ آبان ماه ۱۳۷۸ برای اولین بار اعلام موجودیت کرده و استقلال خود را از دفتر تحکیم وحدت اعلام کرد و امسال بیستمین نشست این اتحادیه دانشجویی برگزار خواهد شد.
مرادی ادامه داد: عدد ۲۰ و ورود به سومین سال فعالیت اتحادیه برای ما از اهمیت بسیار بالایی برخوردار است و ما در بیستمین نشست خود چشم‌انداز دهه پیش روی اتحادیه را ترسیم خواهیم کرد.
وی ادامه داد: بیستمین نشست سالانه اتحادیه انجمن‌های اسلامی دانشجویان مستقل 15 تا 18 مردادماه 1398 برگزار خواهد شد.
دبیر اتحادیه انجمن های اسلامی دانشجویان مستقل افزود: نشست با شعار « عقلانیت‌ انقلابی، مقاومت هوشمندانه و عدالتخواهی اخلاق‌مدارانه» در دانشگاه خوارزمی (پردیس کرج) برگزار می‌شود.
مرادی یادآور شد: در این نشست که بعد از ظهر سه شنبه ۱۵ مرداد افتتاح خواهد شد ۴۰۰ نفر از ۶۰ دفتر عضو اتحادیه انجمن های اسلامی دانشجویان مستقل حضور خواهند داشت.
ادامه دارد...