خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

سه شنبه، 12 خرداد 1405
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

آغاز دور جدید مذاکرات لبنان و رژیم صهیونیستی در آمریکا

مشرق | بین‌الملل | سه شنبه، 12 خرداد 1405 - 17:35
دور جدید مذاکرات مستقیم بین هیات‌های لبنانی و اسرائیلی در ساختمان وزارت امور خارجه آمریکا در واشنگتن آغاز شد.
رژيم،صهيونيستي،لبنان،حملات،عون،تجاوزات،بيروت،گزينه

به گزارش مشرق به نقل از العربی الجدید، این چهارمین دور مذاکرات مستقیم میان دو طرف است.
امروز «جوزف عون» رئیس جمهور لبنان با وجود تداوم حملات رژیم صهیونیستی علیه این کشور به ویژه منطقه جنوب، بار دیگر بر مذاکره با این رژیم به عنوان تنها گزینه پیش‌رو تأکید کرد.
عون با اشاره به شهادت بیش از سه هزار نفر و آوارگی بیش از یک میلیون نفر در نتیجه حملات رژیم صهیونیستی گفت: گزینه دیگری جز مذاکره نداریم.
در همین ارتباط «یسرائیل کاتس» وزیر جنگ رژیم صهیونیستی با تهدید به تشدید تجاوزات علیه لبنان، ادعا کرد که واشنگتن با سیاست تل‌آویو مبنی بر پاسخ به هرگونه حمله به شمال فلسطین اشغالی از طریق هدف قرار دادن ضاحیه جنوبی بیروت موافقت کرده و این موضع به دولت لبنان نیز ابلاغ شده است.
وی همچنین گفت: «در روزهای آینده مشخص خواهد شد که آیا حملات به شمال متوقف می‌شود یا ادامه خواهد یافت؛ در صورت ادامه، ما حمله به ضاحیه را آغاز خواهیم کرد.»
این اظهارات در حالی مطرح می‌شود که طی روزهای اخیر، حملات و تجاوزات رژیم صهیونیستی به مناطق مختلف لبنان با محکومیت‌های بین‌المللی و منطقه‌ای روبه‌رو شده و هشدارهایی درباره خطر گسترش دامنه جنگ در منطقه مطرح شده است.
ناظران معتقدند آمریکا و رژیم صهیونیستی در تلاش هستند تا توطئه خلع سلاح مقاومت اسلامی لبنان را به دست دولت این کشور و از طریق سوق دادن بیروت به سمت امضای توافق امنیتی با تل‌آویو پیش ببرند.