خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

پنجشنبه، 07 خرداد 1405
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

هشتمین اجلاس بین المللی دکترین جهانی غدیر برگزار می شود

مهر | استان‌ها | شنبه، 12 مرداد 1398 - 11:24
ساری - هشتمین اجلاس بین المللی دکترین جهانی دهه غدیر و دهکده جهانی معرفت در بابلسر برگزار می شود.
غدير،همايش،فرهنگ،المللي،ترويج،شايسته،اظهار

به گزارش خبرنگار مهر، حبیب الله حلیمی جلودار دبیر علمی هشتمین اجلاس بین المللی دکترین جهانی دهه غدیر و دهکده جهانی معروفت و دومین همایش بین المللی غدیر با تاکید بر غدیر و حکمرانی شایسته پیش از ظهر شنبه در مراسم رونمایی از پوستر فراخوان مقاله اظهار داشت: پوستر همایش هشت محور با زیرمحورهای مختلف دارد و شیعه شناسی از جمله اهداف آن است.
وی با بیان اینکه خداوند غدیر را برای حکمرانی شایسته خلق کرده است تصریح کرد: در مکان، زمان و واقعه غدیر هیچ اختلافی با اهل تسنن نداریم و غدیر زنده کننده حدیث ثقلین است.
وی با اشاره به اینکه همایش بین المللی غدیر به صورت تخصصی برگزار می شود تصریح کرد: مقالات برگزیده این همایش در مجلات کشوری چاپ می شود.
حلیمی با اظهار اینکه حدود ۲۰ پیش همایش در کشور برنامه ریزی شده است گفت: همایش طبق برنامه ریزی یا اواخر شهریورماه یا بهمن ماه برگزار می شود.
عباس زارع مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی مازندران نیز در این نشست گفت: برنامه اجلاس بین المللی غدیر هر ساله برگزار می شود و ترویج فرهنگ غدیر متاسفانه مغفول مانده است و این فرهنگ باید انگونه که شایسته است ترویج یابد.
وی با اظهار اینکه ترویج فرهنگ غدیر بسیاری از مشکلات جامعه را حل می کند یادآور شد: فرهنگ غدیر باید در جامعه نهادینه شود.
زارع به مراسم روز خبرنگار اشاره کرد و گفت: ارشاد خانه خبرنگاران و اصحاب فرهنگ و هنر است.