خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

دوشنبه، 11 خرداد 1405
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

3 محور مسدود ناشی از سیلاب در سیستان و بلوچستان بازگشایی شد

تسنیم | استان‌ها | دوشنبه، 07 مرداد 1398 - 14:03
مدیرکل دفتر مدیریت بحران استانداری سیستان و بلوچستان گفت: 3 محور مواصلاتی جنوب استان که براثر بارندگی و سیلاب‌های اخیر مسدود شده بود، امروز بازگشایی شد.
مسير،فنوج،طغيان،بلوچستان،سيستان

عبدالرحمن شهنوازی در گفت و گو با خبرنگار تسنیم در زاهدان اظهار داشت: بر اثر وقوع بارش های مونسونی و طغیان رودخانه های محلی 6 مسیر در جنوب سیستان و بلوچستان بسته شده بود که با فروکش کردن آب در حال حاضر 3 مسیر بازگشایی شده است.
مدیرکل دفتر مدیریت بحران استانداری سیستان و بلوچستان گفت: محورهای نیکشهر - بنت، اسپکه به فنوج ،فنوج - رمشک، چاهان - زرآباد، ایرانشهر - خیرآباد و جلگه به چاه اسحاق در جنوب سیستان و بلوچستان به دلیل وقوع سیلاب و طغیان رودخانه‌های فصلی از سه روز گذشته مسدود شده بود که هم اکنون سه مسیر مواصلاتی ایرانشهر خیرآباد، نیک شهر به بنت و اسپکه به فنوج باز گشایی شده است.
وی عنوان کرد: در حال حاضر 3 مسیر مواصلاتی شامل چاهان - زرآباد، فنوج - رمشک و جلگه به چاه اسحاق از سه روز گذشته همچنان بسته است.
شهنوازی بیان کرد: به دلیل طغیان رودخانه "کاجو" در قصرقند مسیر ارتباطی 40 این شهرستان همچنان با مرکز قطع است که با فروکش کردن رودخانه نیروهای راهداری در صدد باز کردن راه‌ها برخواهند آمد.
انتهای پیام/ت