خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

جمعه، 15 خرداد 1405
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

آخرین خبرها در مورد کشتی شباهنگ و خدمه‌اش

ایسنا | اقتصادی | شنبه، 05 مرداد 1398 - 16:51
۹ پرسنل کشتی باری شباهنگ که روز گذشته در سواحل جمهوری آذربایجان دچار سانحه شد، در سلامت کامل تا پایان امروز شنبه از مرز آستارا وارد ایران می‌شود و در مورد نجات این کشتی یا مغروقه ماندنش، مالک آن با سفر به آذربایجان تصمیم‌گیری خواهد کرد.
كشتي،آذربايجان،شباهنگ،سانحه،باري،بندر،نجات

۹ پرسنل کشتی باری شباهنگ که روز گذشته در سواحل جمهوری آذربایجان دچار سانحه شد، در سلامت کامل تا پایان امروز شنبه از مرز آستارا وارد ایران می‌شود و در مورد نجات این کشتی یا مغروقه ماندنش، مالک آن با سفر به آذربایجان تصمیم‌گیری خواهد کرد.
به گزارش ایسنا، صبح روز گذشته (جمعه) بود که کشتی باری شباهنگ تحت مالکیت و پرچم جمهوری اسلامی ایران در ۱۷ مایلی لنگران آذربایجان سانحه شد و به طور کامل غرق می‌شود.
این کشتی حامل حدود ۱۰۰۰ تن کاشی صادراتی از بندر انزلی به مقصد بندر ماخاچکالا روسیه بوده و به دلیل شرایط نامساعد جوی و بالا رفتن ارتفاع امواج تا ۲.۵ الی ۳.۵ متر دچار آب گرفتگی می‌شود.
پس از وقوع این سانحه برای کشتی شباهنگ دو بالگرد از آذربایجان به همراه شناورهای نظامی به محل اعزام می‌شوند و در نهایت ۹ پرسنل این کشتی که شامل هفت ایرانی و ۲ نفر تبعه هندی هستند با شناور به بندر باکو منتقل می‌شوند.
این خدمه به محض ایجاد آب گرفتگی درخواست کمک می‌کنند و با توجه به نزدیک بودن نیروهای امداد و نجات جمهوری آذربایجان کمک رسانی از سوی آنها انجام می‌شود.
این ۹ خدمه در حال حاضر در سلامت کامل هستند تا پایان امروز (شنبه) از مرز آستارا وارد ایران خواهند شد.
در مورد سرنوشت این کشتی باری نیز مالک آن به آذربایجان سفر کرده و در ارتباط با نجات آن یا مغروقه ماندنش تصمیم‌گیری می‌شود.
انتهای پیام