خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

یکشنبه، 14 تیر 1405
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

موزه قرآن و هدایای رهبر شهید انقلاب در حرم رضوی بازگشایی شد

مهر | استان‌ها | یکشنبه، 14 تیر 1405 - 02:12
مشهد- هم‌زمان با ایام برگزاری مراسم وداع و تشییع پیکر مطهر قائد شهید امت در تهران موزه قرآن و هدایای رهبر شهید انقلاب در حرم مطهر رضوی بازگشایی شد.
موزه،شهيد،آستان،رهبر،امام،هداياي،گنجينه،رضوي،قدس

به گزارش خبرگزاری مهر، حجت الاسلام سید جلال حسینی، رئیس سازمان کتابخانه‌ها، موزه‌ها و مرکز اسناد آستان قدس رضوی اظهار کرد: از اسفندماه سال گذشته با توجه به آغاز سومین جنگ تحمیلی و شهادت مظلومانه قائد امت اسلام موزه قرآن و هدایای رهبر شهید امام خامنه‌ای تعطیل شده بود.
رئیس سازمان کتابخانه‌ها، موزه‌ها و مرکز اسناد آستان قدس رضوی ادامه داد: به همت معاونت موزه‌ها و گنجینه‌های فرهنگی آستان قدس رضوی در راستای بزرگداشت این ایام و برگزاری مراسم وداع و تشییع پیکر مطهر رهبر شهید انقلاب و آشنایی هر چه بیشتر زائران و مجاوران با منتخبی از مجموعه آثار اهدایی حضرت آیت‌الله العظمی امام خامنه‌ای به این آستان مقدس، این موزه بازگشایی شد.
وی اظهار کرد: این موزه شامل گنجینه هدایای رهبر شهید امام خامنه‌ای، گنجینه قرآن، گنجینه نهج‌البلاغه و صحیفه سجادیه و تالار آثار اهدایی زنده‌یاد استاد فرشچیان می‌شود.
حسینی افزود: در گنجینه هدایای رهبر شهید امام خامنه‌ای منتخبی از مجموعه آثار اهدایی توسط سران کشورهای خارجی، شخصیت‌های برجسته ایرانی و خارجی، هنرمندان و ارادتمندان به ایشان در معرض دید علاقه‌مندان گذاشته شده است.
رئیس سازمان کتابخانه‌ها، موزه‌ها و مرکز اسناد آستان قدس رضوی گفت: در حال حاضر موزه قرآن و هدایای رهبر شهید امام خامنه‌ای همه‌روزه از ساعت ۸ تا ۱۲:۳۰ در صحن کوثر حرم مطهر حضرت رضا(ع) پذیرای عزاداران و محبان قائد شهید امت است.
وی افزود: یکشنبه و دوشنبه هفته جاری با وجود تعطیلی موزه باز خواهد بود.
روز سه‌شنبه و چهارشنبه نیز اگر محدودیتی ایجاد نشود موزه به فعالیت خود ادامه خواهد داد اما در روز پایانی هفته با توجه به آیین تشییع و تدفین موزه تعطیل خواهد بود.