سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

گرمسار در سوگ «آقای شهید ایران»؛ آماده بدرقه روزانه ۳ هزار زائر

مهر | استان‌ها | شنبه، 13 تیر 1405 - 09:22
گرمسار- فرماندار گرمسار از بسیج ظرفیت‌ها برای بدرقه «آقای شهید ایران» خبر داد و گفت: روزانه سه هزار نفر با انواع خودرو و قطار به تهران اعزام می‌شوند و همه دستگاه‌ها در آماده‌باش کامل هستند.
گرمسار،مراسم،حضور،همتي،زائران،شهرستان،تهران،ايران،امدادي،گرا ...

به گزارش خبرنگار مهر، علی همتی صبح شنبه در هفتمین جلسه ستاد هماهنگی و برنامه‌ریزی برگزاری آیین بدرقه و تشییع پیکر مطهر «آقای شهید ایران» که در فرمانداری گرمسار برگزار شد، اظهار کرد: تمامی ظرفیت‌های شهرستان برای تسهیل حضور مردم در این مراسم معنوی و ملی به کار گرفته شده است.
وی با گرامیداشت یاد و خاطره شهدای جنگ رمضان و جنگ تحمیلی، این مراسم را نمادی از وحدت ملی، همبستگی مردم و اقتدار جمهوری اسلامی ایران دانست و افزود: حضور هیئت‌های عالی‌رتبه سیاسی و دیپلماتیک از کشورهای مختلف در آیین گرامیداشت «آقای شهید ایران»، بیانگر جایگاه و تأثیرگذاری جمهوری اسلامی در عرصه بین‌المللی است.
فرماندار گرمسار با اشاره به استقبال گسترده مردم شهرستان برای حضور در مراسم تهران، تصریح کرد: تمامی دستگاه‌های اجرایی موظف هستند با هماهنگی کامل، شرایط مناسب برای اعزام زائران و خدمت‌رسانی مطلوب به آنان را فراهم کنند.
همتی از آماده‌باش کامل دستگاه‌های امدادی و خدماتی خبر داد و یادآور شد: هماهنگی‌های لازم با اورژانس، جمعیت هلال‌احمر، آتش‌نشانی و پلیس‌راه انجام شده تا در محورهای مواصلاتی و نقاط پرتردد، خدمات امدادی، درمانی و امنیتی بدون وقفه ارائه شود.
وی همچنین به برنامه‌ریزی برای تأمین ناوگان حمل‌ونقل عمومی اشاره کرد و ادامه داد: اتوبوس، مینی‌بوس و ظرفیت ریلی برای انتقال زائران از گرمسار، ایوانکی و روستاهای تابعه به تهران پیش‌بینی شده و مساجد محوری نیز به عنوان محل تجمع و اعزام کاروان‌ها آماده‌سازی خواهند شد.
فرماندار گرمسار با تأکید بر نقش موکب‌های مردمی در خدمت‌رسانی به زائران، تصریح کرد: شهرداری گرمسار می بایست نیازهای ضروری موکب‌ها از جمله آب آشامیدنی، یخ و اقلام پذیرایی را تأمین کند تا خدمات‌رسانی در بهترین شرایط انجام شود.
همتی با بیان اینکه برآوردها از حضور روزانه ۲ هزار و ۵۰۰ تا سه هزار نفر از مردم شهرستان در این مراسم حکایت دارد، خاطرنشان کرد: این آمار جدا از افرادی است که با خودروهای شخصی راهی تهران خواهند شد و از این رو مدیران دستگاه‌ها باید تا پایان مراسم، روند خدمات‌رسانی را به صورت مستمر مدیریت و پایش کنند.