خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

پنجشنبه، 11 تیر 1405
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

پیشوا آماده میزبانی از ۱۰ هزار زائر مراسم وداع شد

مهر | استان‌ها | پنجشنبه، 11 تیر 1405 - 11:44
پیشوا- فرمانده سپاه ناحیه حضرت جعفربن موسی‌الکاظم (ع) پیشوا از آمادگی این شهرستان برای اسکان بیش از ۱۰ هزار زائر مراسم وداع و تشییع رهبر شهید خبر داد.
زائران،شهرستان،مراسم،پيشوا

به گزارش خبرنگار مهر، سرهنگ محسن صفری‌پور، از آمادگی کامل پیشوا برای میزبانی از زائران مراسم وداع و تشییع رهبر شهید خبر داد.
وی که فرمانده سپاه ناحیه حضرت جعفربن موسی‌الکاظم (ع) شهرستان پیشوا است، اظهار کرد: با بسیج همه ظرفیت‌های مردمی، جهادی و دستگاه‌های اجرایی، امکان اسکان و پذیرش بیش از ۱۰ هزار نفر از زائران در این شهرستان فراهم شده است.
صفری‌پور افزود: همزمان با برگزاری مراسم وداع و تشییع رهبر شهید، ۱۵ موکب در محورهای اصلی تردد زائران برپا خواهد شد و به‌صورت شبانه‌روزی خدمات رفاهی، فرهنگی و پذیرایی ارائه می‌کنند.
وی خاطرنشان کرد: تمامی ظرفیت‌های شهرستان برای میزبانی شایسته از زائران و خدمت‌رسانی مطلوب به شرکت‌کنندگان در این مراسم به کار گرفته شده است.