خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

پنجشنبه، 11 تیر 1405
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

جاده چالوس و آزادراه تهران-شمال یکطرفه شد

باشگاه خبرنگاران | اجتماعی و حوادث | پنجشنبه، 11 تیر 1405 - 12:54
مرکز مدیریت راه‌های کشور از توقف تردد در مسیر شمال به جنوب محور چالوس و آزادراه تهران-شمال خبر داد.
محور،شمال،جنوب،مسير

باشگاه خبرنگاران جوان - مرکز مدیریت راه‌های کشور اعلام کرد: از ساعت ۱۰ صبح امروز تردد در مسیر شمال به جنوب محور چالوس و آزادراه تهران- شمال متوقف شده و ورود خودرو‌ها به این دو محور ممنوع است.
همچنین در مسیر جنوب به شمال آزادراه تهران-شمال حد فاصل تونل‌های ۱۲ تا ۱۳ و ۱۵ تا ۱۸ (به تناوب) و انتهای تونل البرز ترافیک سنگین گزارش شده است.
در مسیر جنوب به شمال محور چالوس حد فاصل پل زنگوله تا سیاه‌بیشه، در محور هراز حد فاصل پلور تا گزنک، سه‌راهی چلاو و محدوده نارنجستان، در محور فیروزکوه محدوده گیلاوند و پل سفید و محور قدیم بومهن-تهران محدوده جاجرود ترافیک سنگین گزارش شده است.
در آزادراه‌های تهران-پردیس و قزوین-رشت و مسیر شمال به جنوب محور‌های فیروزکوه و جنوب به شمال تهران-بومهن تردد روان در حال اجراست.