خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

چهارشنبه، 10 تیر 1405
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

حضور در آیین وداع شهید، تجدید عهد با مجاهدان است

مهر | فرهنگی و هنری | چهارشنبه، 10 تیر 1405 - 10:33
وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی در دعوت از اهالی فرهنگ، هنر و رسانه برای حضور در آیین وداع و تشییع پیکر قائد شهید انقلاب بیانیه‌ای صادر کرد.
فرهنگ،پيكر،آيين،شهيد،استقلال،هنر،رسانه

به گزارش خبرگزاری مهر، وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی در دعوت از اهالی فرهنگ، هنر و رسانه برای حضور در آیین وداع و تشییع پیکر قائد شهید انقلاب بیانیه‌ای صادر کرد.متن این بیانیه به شرح زیر است:
«ملت مبعوث و پیروز ایران چندماه است که در سوگ فقدانی بزرگ و تاریخی نشسته است؛ فقدان شخصیتی که نام و یاد او با مجاهدت، استقامت، ایمان و استقلال این سرزمین گره خورده است.
وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی همراه با خانواده معظم شهدا، مجاهدان و همه دلبستگان خاک پاک ایران، از اصحاب فرهنگ، هنر، ادب و رسانه دعوت می‌کند تا با حضور پرشکوه خود در آیین وداع و تشییع پیکر قائد شهید انقلاب، جلوه‌ای ماندگار از همبستگی ملی و پاسداشت مقام مجاهدان راه استقلال و عزت ایران را رقم بزنند.
بی‌تردید حضور اهالی فرهنگ، هنر و رسانه در این آیین ملی، تنها بدرقه پیکر یک شخصیت بزرگ انقلاب اسلامی و خانواده شهید ایشان نیست؛ بلکه تجدید عهدی است با ‌مردان، زنان و کودکان عزیزمان که برای پاسداری از استقلال و مظلومیت این خاک، خون خود را فدا کردند.»