خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

سه شنبه، 09 تیر 1405
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

تشکیل ستادهای برگزاری مراسم وداع با رهبر شهید در سه استان

مشرق | سیاسی | سه شنبه، 09 تیر 1405 - 11:55
دبیر ستاد ملی آیین تشییع و وداع با رهبر شهید گفت: برای برگزاری هرچه بهتر، باشکوه‌تر و منظم‌تر این مراسم، ستادهایی با محوریت استانداران در سه استان تهران، خراسان رضوی و قم تشکیل شده است.
مراسم،كميته،برگزاري،استان،اجراي،ملي،كشور،وداع

به گزارش مشرق، علی اکبر پورجمشیدیان معاون امنیتی و انتظامی وزیر کشور و دبیر ستاد ملی آیین تشییع و وداع با رهبر شهید انقلاب، در نشست خبری خود اظهار کرد: در دولت و نظام مقدس جمهوری اسلامی، ریاست محترم جمهور و هیئت دولت تصمیم گرفته شد ، ستادی با عنوان «ستاد ملی برگزاری مراسم وداع و تشییع رهبر عظیم‌الشأن امت اسلامی» با مسئولیت و محوریت جناب آقای معاون اول رئیس‌جمهور، وزارت کشور و همچنین با حضور همه دستگاه‌ها، نهادهای دولتی و مردمی تشکیل شود تا این مراسم، ان‌شاءالله، برنامه‌ریزی و اجرا شود.
وی افزود: همان‌گونه که به اطلاع شما رسیده است، برای برگزاری هرچه بهتر این مراسم، اولاً جدول زمان‌بندی مشخصی تهیه شده که تا حدود زیادی به استحضار مردم عزیز و رسانه‌ها رسیده است.
همچنین کمیته‌هایی برای برگزاری این مراسم پیش‌بینی کرده‌ایم که از جمله این کمیته‌ها می‌توان به کمیته پشتیبانی، کمیته اجرای مراسم، کمیته دانشگاه‌ها و دانشگاهیان، کمیته امنیتی، کمیته امور زیرساختی برگزاری مراسم، کمیته فرهنگی و رسانه و کمیته امور بین‌الملل اشاره کرد.
وی بیان کرد: در واقع، این کمیته‌های اصلی با حضور دستگاه‌های مختلف، نهادهای مردمی، دستگاه‌های دولتی و سایر نهادها، وظیفه برنامه‌ریزی، هدایت و اجرای این مراسم بزرگ را در شهرها و استان‌هایی که مشخص شده‌اند، از جمله استان تهران، استان قم، استان خراسان رضوی و مشهد مقدس، همچنین در کشور عراق، بر عهده دارند.
این مراسم‌ها برگزار خواهد شد که جزئیات آن را در ادامه بیشتر به اطلاع شما خواهم رساند.
پورجمشیدیان عنوان کرد: برای برگزاری هرچه بهتر، باشکوه‌تر و منظم‌تر این مراسم، ستادهایی با محوریت استانداران محترم در سه استان تهران، خراسان رضوی و قم تشکیل شده است که وظیفه آنها اجرای مراسم در این سه استان است و ان‌شاءالله از قبل فعالیت خود را آغاز کرده‌اند و در ادامه نیز با یک نگاه ملی و جهانی، ان‌شاءالله این مسئولیت را انجام خواهند داد.
در حال تکمیل