گردهمایی جامعه احکام و اخلاق کسب و کار برگزار شد
گردهمایی جامعه احکام و اخلاق کسب و کار صبح امروز در امامزاده زید (ع) بازار تهران با حضور اصناف و کسبه بازار تهران برگزار شد.
به گزارش خبرنگار حوزه رادیو تلویزیون گروه فرهنگی باشگاه خبرنگاران جوان، گردهمایی جامعه احکام و اخلاق کسب و کار صبح امروز در امامزاده زید (ع) بازار تهران با حضور اصناف و کسبه بازار تهران برگزار شد.
حجتالاسلام و المسلمین رضا رضوان زاده با اشاره به اینکه بیشتر دوستی ها ریشه ٬دوام و صداقت ندارد و بعد از مدتی کوتاه از بین میرود و تنها دوست صادق ابدی عقل است، اظهار کرد: مهمترین رکن معاملات عقل است.
باید با توجه به آیات قرآنی ٬احادیثپیامبر (ص) و جامعه مسلمین به حرام بودن ربا در خرید و فروش کالا توجه شود.
حجت الاسلام و المسلمین رضوان زاده تصریح کرد: امام جعفر صادق (ع) درباره ربا می فرماید از مهمترین وصایای پیامبر اسلام (ص) توجه به رباست٬.
پیامبر (ص) خطاب به امام علی (ع) فرمودند ربا هفتاد جزء دارد.
در حدیثی دیگر آورده شده که پیامبر (ص) عدهای را لعن کردند؛ رباخوار ٬فروشنده ربا ٬فروشنده ربا٬ نویسنده ربا ٬شاهدان ربا.
ادامه دارد/