خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

یکشنبه، 07 تیر 1405
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

پیش‌بینی افزایش سرعت وزش باد در چهارمحال و بختیاری

مهر | استان‌ها | یکشنبه، 07 تیر 1405 - 12:22
شهرکرد-مدیرکل هواشناسی چهارمحال و بختیاری گفت: برای بعدازظهرها، افزایش سرعت وزش باد در اغلب نقاط استان رخ می‌دهد و با گرم‌تر شدن هوا انتظار داریم شدت وزش باد نیز بیشتر شود.
درجه،استان،هفته،وزش،دما،نوروزي،باد

معصومه نوروزی در گفتگو با خبرنگار مهر، اظهار کرد: برای بعدازظهرها، افزایش سرعت وزش باد در اغلب نقاط استان رخ می‌دهد و با گرم‌تر شدن هوا انتظار داریم شدت وزش باد نیز بیشتر شود.
وی تصریح کرد: همچنین تا پایان هفته احتمال خیزش گردوخاک به‌صورت محلی وجود دارد.
مدیرکل هواشناسی چهارمحال و بختیاری افزود: گرد و خاک پیش‌بینی‌ شده از نوع محلی است و شدت آن در حدی نیست که موجب نگرانی جدی شود، اما ممکن است در برخی ساعات کیفیت هوا را کاهش دهد.
نوروزی با اشاره به روند افزایشی دما بیان داشت: از امروز تا پایان هفته دمای هوا در سطح استان روند افزایشی خواهد داشت، در ساعات صبح نیز به دلیل تابش مستقیم آفتاب و گرمای زودهنگام، احساس گرما بیشتر می‌شود.
وی اضافه کرد: شهرکرد و بلداجی با ثبت کمینه ۹ درجه سانتی‌گراد خنک‌ترین نقاط استان بودند و سرخون با ثبت ۳۸ درجه سانتی‌گراد گرم‌ترین نقطه استان در شبانه‌روز گذشته می‌باشند.
مدیرکل هواشناسی چهارمحال و بختیاری عنوان داشت: صبح امروز دمای ۱۶ درجه سانتی‌گراد برای شهرکرد به ثبت رسید، که نسبت به روز گذشته یک درجه افزایش داشته و دید افقی بیش از ۱۰ کیلومتر گزارش شده است.
نوروزی عنوان داشت: تا پایان هفته آسمان چهارمحال‌وبختیاری عمدتاً صاف خواهد بود و فقط در روزهای دوشنبه و سه‌شنبه احتمال مشاهده لکه‌های ابر وجود دارد، اما این ابرها تأثیر قابل‌توجهی بر دما یا بارش نخواهند داشت.
وی تأکید کرد: افزایش دما و وزش باد محلی می‌تواند موجب خیزش گرد و خاک محدود شود، اما بارشی برای این هفته پیش‌بینی نمی‌شود.