خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

یکشنبه، 07 تیر 1405
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

کهریزک برای اسکان ۱۵ هزار زائر مراسم تشییع آماده شد

مهر | استان‌ها | شنبه، 06 تیر 1405 - 22:55
ری- بخشدار کهریزک از آمادگی این بخش برای اسکان و میزبانی از ۱۵ هزار زائر خوزستانی مراسم وداع و تشییع پیکر مطهر رهبر شهید انقلاب اسلامی خبر داد.
كهريزك،زائران،اسكان،امنيتي،مراسم،برگزاري،انقلاب،بخشدار

به گزارش خبرنگار مهر، کریم گنجی، در جلسه برنامه‌ریزی و هماهنگی برگزاری مراسم وداع و تشییع پیکر مطهر رهبر شهید انقلاب اسلامی اظهار کرد: بخش کهریزک با پیش‌بینی‌های انجام‌شده، آمادگی اسکان و میزبانی از حدود ۱۵ هزار نفر از زائران استان خوزستان را دارد.
وی با تسلیت سالروز شهادت حضرت اباعبدالله الحسین (ع) و گرامیداشت یاد و خاطره شهدا، بنیانگذار کبیر انقلاب اسلامی و رهبر شهید انقلاب، از حضور پرشور و ولایت‌مدارانه مردم بخش کهریزک در برنامه‌های مختلف قدردانی کرد.
بخشدار کهریزک با اشاره به افتخار میزبانی از زائران استان خوزستان افزود: تمامی تمهیدات لازم در حوزه‌های امنیتی، انتظامی، اطلاعاتی، ترافیکی و خدماتی در قالب کمیته‌های تخصصی پیش‌بینی شده تا مراسم با نهایت نظم، امنیت و آرامش برگزار شود.
گنجی بر ضرورت هم‌افزایی دستگاه‌های اجرایی، امنیتی و خدمات‌رسان تأکید کرد و گفت: همه ظرفیت‌های بخش برای برگزاری هرچه باشکوه‌تر این مراسم به کار گرفته خواهد شد و دستگاه‌های مسئول موظف هستند مأموریت‌های محوله را با هماهنگی کامل اجرا کنند.
وی با اشاره به جانمایی محل استقرار موکب‌ها، محل‌های اسکان و خدمات‌رسانی به زائران، رعایت الزامات بهداشتی و تأمین سلامت مهمانان را از اولویت‌های ستاد برگزاری برشمرد.
بخشدار کهریزک در پایان از تشکیل کمیته‌های اجرایی، امنیتی و انتظامی، حمل‌ونقل و ترافیک، پشتیبانی و فرهنگی خبر داد و افزود: برای اسکان زائران از ظرفیت مدارس، مساجد، شهرداری‌های کهریزک و باقرشهر و سایر فضاهای عمومی استفاده خواهد شد.