خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

سه شنبه، 02 تیر 1405
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

۳۳۰ کیلو گوشت غیرمجاز در آبادان کشف شد

مهر | استان‌ها | سه شنبه، 02 تیر 1405 - 12:33
آبادان - فرمانده انتظامی شهرستان آبادان گفت: ماموران پلیس با شناسایی محل فعالیت یک متهم، ۳۳۰ کیلوگرم گوشت غیرمجاز را کشف و عامل کشتار و فروش آن را دستگیر کردند.
متهم،فعاليت،غيرمجاز،ماموران،شهرستان،محل،موضوع

به گزارش خبرنگار مهر، سرهنگ رمضان گوروئی پیش از ظهر امروز سه شنبه در گفتگویی رسانه‌ای اظهار کرد: در پی دریافت گزارشی مبنی بر فعالیت مجرمانه فردی در زمینه کشتار و فروش گوشت غیرمجاز، بررسی موضوع در دستور کار ماموران پلیس اطلاعات و امنیت عمومی قرار گرفت.
وی افزود: ماموران پلیس با انجام اقدامات نامحسوس و تحقیقات تخصصی، پس از اطمینان از صحت موضوع، متهم و محل فعالیت وی را در یکی از محله‌های شهرستان شناسایی کردند.
فرمانده انتظامی شهرستان آبادان تصریح کرد: پس از هماهنگی با مرجع قضائی، ماموران در عملیاتی غافلگیرانه وارد محل مورد نظر شده و متهم را در حالی که قصد فروش گوشت‌های غیرمجاز را داشت دستگیر کردند.
سرهنگ گوروئی ادامه داد: در بازرسی از محل فعالیت متهم که در منزل مسکونی وی دایر شده بود، ۳۳۰ کیلوگرم گوشت غیرمجاز کشف و ضبط شد.
وی گفت: پس از تشکیل پرونده، اخذ نظریه کارشناسی از اداره بهداشت و دامپزشکی و ارجاع پرونده به مرجع قضائی، متهم با قرار صادره روانه زندان شد.
فرمانده انتظامی شهرستان آبادان از شهروندان خواست: در صورت اطلاع از هرگونه فعالیت مشکوک و مجرمانه، موضوع را از طریق مرکز فوریت‌های پلیسی ۱۱۰ اطلاع دهند.