خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

چهارشنبه، 03 تیر 1405
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

تلاقی خلاقیت و تکنولوژی کلید موفقیت در تبلیغات اسلامی مرکزی

مهر | استان‌ها | دوشنبه، 01 تیر 1405 - 22:43
اراک- مدیر کل دفتر اجتماعی و فرهنگی استانداری مرکزی گفت: بهره‌گیری از ظرفیت‌های بی‌بدیل نیروی جوان و ابزارهای نوین ارتباطی، کلید موفقیت تبلیغات اسلامی این استان است.
استان،ايجاد،فرهنگي،اجتماعي،باقري،تبليغ،تبليغات

محمد امین باقری در گفتگو با خبرنگار مهر، با ارزیابی عملکرد اداره کل تبلیغات اسلامی استان مرکزی، اظهار کرد: طی سه سال اخیر، شاهد رشد کمی و کیفی و تغییر رویکردها به سمت فعالیت‌های دانش‌بنیان در مجموعه تبلیغات اسلامی این استان بوده‌ایم که توانسته به نیازهای روز جامعه و رویدادهای ملی، به‌خوبی پاسخ دهد.
وی با اشاره به فضای ایجاد شده در حوزه‌های رسانه و تبلیغ افزود: مشارکت جوانان و استفاده از ظرفیت‌های آنان، همچنین مردمی‌سازی فعالیت‌ها، فضای بسیار خوبی را در حوزه‌های رسانه، تبلیغ و جهاد تبیین ایجاد کرده است که برای تداوم آن باید توجه ویژه‌ای به محیط‌های آموزشی و دانش‌آموزان داشته باشیم.
باقری گفت: اصلی‌ترین ابزار ما برای انتقال فرهنگ عاشورا و مفاهیم آیینی به نسل بعد، “گفت‌وگوی بین‌نسلی” است که متأسفانه در حال حاضر دچار ضعف و تا حدودی کمرنگ است که انتظار است هیئت‌های مذهبی تمام ظرفیت‌ها را برای جذب جوانان بکارگیری کنند و بیش از پیش به گفت‌وگو و تبادل نظر روی آورند.
مدیرکل دفتر اجتماعی و فرهنگی استانداری مرکزی با بیان اینکه برای پر کردن شکاف نسلی و رفع این خلأ، نیازمند همکاری مشترک تمامی نهادهای فرهنگی و انقلابی هستیم، افزود: ایجاد مراکز هنری و رسانه‌ای در این استان همچون “ماهور ” به عنوان پاتوقی برای نشست‌های فرهنگی، اجتماعی و دورهمی‌های غیررسمی هنرمندان و فعالان اجتماعی، گام‌های مؤثری است که از آن حمایت می‌کنیم.