خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

چهارشنبه، 03 تیر 1405
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

چرا کمک‌هزینه عائله‌مندی به همسر بیمه‌شده متوفی پرداخت نمی شود

مهر | اجتماعی و حوادث | دوشنبه، 01 تیر 1405 - 09:33
یکی از سئوالات همسران بازمانده‌ تک‌نفره تحت پوشش سازمان تامین اجتماعی، این است که چرا کمک‌هزینه عائله‌مندی به آنها پرداخت نمی‌شود.
پرداخت،اجتماعي،مستمري

به گزارش خبرنگار مهر، یکی از پرسش‌های متداول درباره متناسب‌سازی و افزایش حقوق بازنشستگان و مستمری بگیران سال ۱۴۰۵، این سئوال است که چرا به همسران بازمانده‌ تک‌نفره کمک‌هزینه عائله‌مندی پرداخت نمی‌شود.
سازمان تامین اجتماعی، پاسخ داده است: پرداخت کمک هزینه عائله‌مندی طبق قانون تأمین اجتماعی جزو تکالیف سازمان تامین اجتماعی نیست.
از طرفی، بر اساس مقررات مربوطه، این پرداختی برای مردان مستمری‌بگیر بازنشسته پیش‌بینی شده است که همسر تحت تکفل داشته باشند.
بنابراین پرداخت این مزیت به همسر بیمه‌شده متوفی که خود مستمری بازماندگان را دریافت می‌کند، فاقد موضوعیت و مستند قانونی است.