خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

جمعه، 22 خرداد 1405
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

افت بهای نفت پس از اعلامیه ترامپ مبنی بر لغو حملات

باشگاه خبرنگاران | بین‌الملل | جمعه، 22 خرداد 1405 - 00:00
پس از آنکه رئیس جمهور آمریکا گفت حملات برنامه‌ریزی شده علیه ایران را لغو کرده، بهای نفت کاهش پیدا کرد.
كاهش،ايران،حملات،دلار،لغو

باشگاه خبرنگاران جوان؛ زهرا نجفی - پس از اعلام دونالد ترامپ، رئیس جمهور آمریکا مبنی بر لغو حملات برنامه‌ریزی شده علیه ایران، بهای انرژی کاهش یافت.
گفته شده قیمت آتی نفت برنت روسیه که یک ماه بالای ۹۰ دلار معامله می‌شد، از ساعت ۱۷:۴۵ به وقت گرینویچ (۲۱:۱۵ به وقت تهران) به زیر ۹۰ دلار کاهش یافت و نسبت به روز قبل ۳.۸ درصد کاهش پیدا کرد.
از سوی دیگر، قیمت نفت وست تگزاس اینترمدیت آمریکا با ۳.۶ درصد کاهش به ۸۶ دلار در هر بشکه رسید.
ترامپ ساعتی پیش مدعی شد که به دلیل «ارتقای سطح مذاکرات با جمهوری اسلامی ایران به بالاترین سطوح تصمیم‌گیری» حملات و بمباران‌های برنامه‌ریزی‌شده علیه ایران را لغو کرده است.
او عصر امروز گفته بود که قصد دارد امشب حملات شدیدی را علیه ایران ترتیب دهد.
منبع: آناتولی