خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

جمعه، 22 خرداد 1405
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

تاکر کارلسون: ناوهای ۱۲۰ میلیارد دلاری هم نتوانستند مسیر تنگه هرمز را باز کنند

اعتماد | همه | پنجشنبه، 21 خرداد 1405 - 22:55
تحلیلگر سرشناس آمریکایی، با زیر سوال بردن قدرت نظامی ایالات متحده، اعتراف کرد که ارتش آمریکا با وجود هزینه‌های سرسام‌آور، در بازگشایی مسیر تنگه هرمز ناکام بوده است.
آمريكا،هرمز،تحليلگر

تحلیلگر سرشناس آمریکایی، با زیر سوال بردن قدرت نظامی ایالات متحده، اعتراف کرد که ارتش آمریکا با وجود هزینه‌های سرسام‌آور، در بازگشایی مسیر تنگه هرمز ناکام بوده است.
کد خبر: 777449 | ۱۴۰۵/۰۳/۲۱ ۲۲:۵۰:۲۳
تاکر کارلسون، تحلیلگر سرشناس آمریکایی، با زیر سوال بردن قدرت نظامی ایالات متحده، اعتراف کرد که ارتش آمریکا با وجود هزینه‌های سرسام‌آور، در بازگشایی مسیر تنگه هرمز ناکام بوده است.
کارلسون با اشاره به ناوهای هواپیمابر ۱۲۰ میلیارد دلاری آمریکا تصریح کرد: با وجود این تجهیزات، ارتش در ماه‌های گذشته حتی نتوانسته تنگه هرمز را باز کند و هیچ تضمینی هم برای انجام این کار وجود ندارد.
این تحلیلگر آمریکایی تأکید کرد: ما اکنون با «محدودیت‌های قدرت نظامی آمریکا» روبرو شده‌ایم؛ واقعیت این است که کارهایی وجود دارد که ما صرفاً ناتوان از انجام آن‌ها هستیم.