خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

جمعه، 15 خرداد 1405
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

معرفی ظرفیت شرکت‌های مشاور و پیمانکار ایران برای همکاری در پروژه‌های کشور آذربایجان

باشگاه خبرنگاران | اقتصادی | جمعه، 15 خرداد 1405 - 16:18
دبیر شورای‌عالی شهرسازی و معماری ایران جزئیاتی از حضور ایران در سیزدهمین دوره مجمع جهانی شهری (WUF-۱۳) را تشریح کرد و از معرفی ظرفیت شرکت‌های مشاور و پیمانکار ایران برای همکاری در پروژه‌های کشور آذربایجان خبر داد.
شهرسازي،شهري،ايران،مسكن،وزير،معاون،جهاني،كاظميان،مجمع،باكو،ت ...

باشگاه خبرنگاران جوان -غلامرضا کاظمیان دبیر شورای‌عالی شهرسازی و معماری ایران در گفتگو با خبرنگاران با اشاره به برگزاری سیزدهمین دوره مجمع جهانی شهری (WUF-13) در کشور آذربایجان که در هفته‌های گذشته انجام شد به تشریح بخشی از جزئیات آن پرداخت.
دبیر شورای‌عالی شهرسازی و معماری ایران با یادآوری اینکه این مجمع جهانی هر دو سال یک‌بار برگزار می‌شود، گفت: امسال، باکو، میزبان نمایندگان شهری از سراسر دنیا بود.
این مجمع یکی از مهم‌ترین گردهمایی‌های تخصصی در حوزه شهر و شهرسازی است که فرصتی عالی برای تبادل نظر بین بخش‌های دولتی، شهرداری‌ها و حتی بخش مردمی فراهم می‌کند.
کاظمیان با اشاره به اینکه امسال، تمرکز اصلی مجمع روی موضوع «مسکن برای همه» بود، توضیح داد: با توجه به اینکه در ایران، اقدامات مهمی در حوزه مسکن، در حال انجام است، حضور ما اهمیت ویژه‌ای داشت.
در این سفر، هیاتی از وزارت راه و شهرسازی، شامل اینجانب، معاون ساختمان و مسکن و دبیر کمیته ملی اسکان، به نمایندگی از وزیر راه و شهرسازی حضور داشتند.
تشریح تاثیر شرایط جنگی بر شهرهای ایران در مجمع جهانی شهری در باکو
معاون وزیر راه و شهرسازی گفت: در این سفر، پیام وزیر راه و شهرسازی قرائت و چالش‌های شهری ایران، به‌ویژه تأثیرات شرایط جنگی اخیر بر شهرها مطرح شد.
تاکید ما، توسعه شهری پایدار بود.
تاکید بر این نکته که توسعه پایدار زمانی معنی پیدا می‌کند که در مناطقی که مردم درگیر جنگ هستند و خانه‌هایشان تخریب شده، صلح و امنیت برقرار باشد.
معاون وزیر راه و شهرسازی تصریح کرد: در این نشست، تاکید کردیم، ایران، حتی در شرایط جنگی، روند بازسازی را با رعایت همه ملاحظات آغاز کرده است.
جامعه جهانی، نسبت به مسائل شهری موضع‌گیری و اظهار نظر کند
به گفته دبیر شورای‌عالی شهرسازی و معماری ایران، از جامعه جهانی خواسته شد، در نشست‌های تخصصی، نسبت به مسائل شهری موضع‌گیری و اظهار نظر کند.
کاظمیان در بخش دیگری از این گفت‌وگو به پیش‌گامی ایران در زمینه تدوین «سیاست ملی شهری» پرداخت و توضیح داد: در سال ۱۳۹۸ تدوین سیاست‌های توسعه شهری را آغاز کردیم که در سال ۱۴۰۰ نهایی شد.
تجربیات تدوین این سیاست تیز در نشست‌های تخصصی باکو، از سیاست‌گذاری کلان تا اجرای پروژه‌های عملی مانند ساخت مدرسه‌ای با انرژی خورشیدی در تهران، با دیگر کشورها به اشتراک گذاشته شد.
تشریح تجربه ایران در موضوع مدیریت مصرف انرژی در شهرسازی و ساختمان در باکو
به گفته وی، در بخش دیگری از این سفر به موضوع مسکن پرداخته شد و تجربیات ایران، درباره مدیریت مصرف انرژی در شهرسازی و ساختمان و اقدامات سازمان نظام مهندسی و سایر نهادهای شهری تشریح شد.
دیدار و گفت‌وگو با مقامات پاکستان
کاظمیان همچنین از دیدار با وزیر فدرال مسکن پاکستان و گفت‌وگو در مورد مسائل کلی همکاری‌های دو کشور خبر داد.
به گفته معاون وزیر راه و شهرسازی دیدار و گفتگو با معاون کمیته دولتی مسکن و شهرسازی جمهوری آذربایجان نیز در این سفر انجام شد.
در این دیدار درباره نهضت ملی مسکن، شهرسازی و تبادل تجربیات بحث و تبادل نظر شد و قرار اولیه همکاری‌های بیشتر گذاشته شد.
کاظمیان، همچنین از معرفی ظرفیت شرکت‌های مشاور و پیمانکاری ایران برای همکاری در پروژه‌های جمهوری آذربایجان خبر داد.
به گفته وی، پروژه‌های توسعه شهری برای شهرهای کوهستانی، پروژه‌های مربوط به شهرهای ساحلی، و تجربیاتی از جمله بازسازی در دوران جنگ، مسکن استیجاری به بحث و تبادل نظر گذاشته شد.
معاون وزیر راه و شهرسازی تصریح کرد: این نشست‌ها، فرصت‌های علمی و تخصصی هستند که کمک می‌کنند تا با دیدی بازتر و با استفاده از تجربیات جهانی، سیاست‌گذاری‌های شهری را در ایران بهبود ببخشیم