خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

جمعه، 15 خرداد 1405
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

کرملین: زلنسکی در صورت تمایل می‌تواند هر زمان به مسکو بیاید

باشگاه خبرنگاران | بین‌الملل | جمعه، 15 خرداد 1405 - 11:41
سخنگوی کرملین گفت: رئیس‌جمهور روسیه همواره اعلام کرده است اگر زلنسکی می‌خواهد صحبت کند، می‌تواند هر زمان به مسکو بیاید و این کار را انجام دهد.
اوكراين،كرملين،پوتين،پيشنهاد،مسكو،ايالات

باشگاه خبرنگاران جوان؛ اعظم پورکند - دیمیتری پسکوف، سخنگوی کرملین، روز پنج‌شنبه اعلام کرد که ولودیمیر زلنسکی، رئیس‌جمهور اوکراین، در صورت تمایل به مذاکره، می‌تواند هر زمان به مسکو سفر کند.
زلنسکی روز پنج‌شنبه نامه‌ای منتشر کرد و در آن پیشنهاد دیدار رو در رو با ولادیمیر پوتین، رئیس‌جمهور روسیه، با مشارکت اروپا و ایالات متحده برای بحث درباره روند صلح را مطرح کرد.
زلنسکی در این نامه نوشت: «اوکراین پایان دادن به این جنگ را از طریق تعامل مستقیم بین ما و شما پیشنهاد می‌دهد.
من یک نشست را پیشنهاد می‌کنم.»
رئیس‌جمهور اوکراین همچنین خواستار تعیین تاریخ روشنی برای این نشست شد و گفت که اوکراین برای آتش‌بس کامل در طول مذاکرات آماده است.
وی خاطرنشان کرد که سوئیس، ترکیه و برخی کشور‌های عربی آمادگی خود را برای میزبانی چنین مذاکراتی اعلام کرده‌اند.
پسکوف گفت که کرملین این نامه را دریافت کرده و پس از پایان جلسه کاری پوتین، به او گزارش خواهد داد.
سخنگوی کرملین افزود: «رئیس‌جمهور پوتین گفته است که اگر زلنسکی می‌خواهد صحبت کند، می‌تواند به مسکو بیاید و این کار را انجام دهد.» پسکوف در مورد تلاش‌های آمریکا برای کمک به حل و فصل مناقشه اوکراین، گفت که روسیه هرگز نقش ایالات متحده را آرمانی نکرده است و منافع ملی این کشور در اولویت باقی می‌ماند.
منبع: شین هوآ