خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

پنجشنبه، 14 خرداد 1405
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

آمادگی زلنسکی برای دیدار با پوتین و انجام مذاکرات مستقیم

مشرق | بین‌الملل | پنجشنبه، 14 خرداد 1405 - 10:23
رئیس‌جمهور اوکراین گفت: نمی‌توانیم صبر کنیم تا همه درگیری‌های جهان به پایان برسند و نوبت به ما برسد.
پايان،اوكراين،مذاكرات،نظامي،روسيه،تأكيد،پوتين،مسكو

به گزارش مشرق به نقل از خبرگزاری «نووستی»، ولودیمیر زلنسکی، رئیس‌جمهور اوکراین، شب گذشته، چهارشنبه، در جریان کنفرانس مطبوعاتی مشترکی به همراه مارک روته، دبیرکل ناتو، اعلام کرد که آماده است برای انجام مذاکرات مستقیم با ولادیمیر پوتین، رئیس‌جمهور روسیه، دیدار کند.
وی گفت: «من برای مذاکرات مستقیم با پوتین به‌منظور پایان دادن به این درگیری آماده هستم و نمی‌خواهم در صف بمانم تا همه درگیری‌های نظامی در جهان به پایان برسند تا نوبت به ما برسد.»
زلنسکی همچنین مدعی شد که کی‌یف در حال حاضر به‌طور مستمر با واشنگتن در ارتباط است و طرفین، به گفته وی، درباره مذاکره‌کنندگان رایزنی می‌کنند.
این در حالی است که مارکو روبیو، وزیر خارجه آمریکا چند روز پیش اعلام کرد که واشنگتن و کی‌یف در حال حاضر مذاکرات فعالی با یکدیگر ندارند و برنامه‌ای نیز برای انجام چنین مذاکراتی وجود ندارد.
آمادگی روسیه برای ادامه عملیات نظامی تا هر زمان که لازم باشد
علاوه بر این، سرگئی ریابکوف، معاون وزیر امور خارجه روسیه تأکید کرد که این کشور می‌تواند عملیات نظامی ویژه در اوکراین را تا هر زمانی که لازم باشد ادامه دهد.
این دیپلمات روس این اظهارات را در گفت‌وگو با خبرنگاران در حاشیه مجمع اقتصادی بین‌المللی سن‌پترزبورگ بیان کرده و در پاسخ به سؤالی درباره زمان احتمالی پایان درگیری‌ها، بر عزم مسکو برای رسیدن به اهداف خود تأکید کرده و گفت: «هر قدر که لازم باشد.»
پیش از این دیمیتری پسکوف، سخنگوی کرملین، ولودیمیر زلنسکی را مانع اصلی برای رسیدن به یک راه حل مسالمت‌آمیز توصیف و بار دیگر تأکید کرده بود که مسکو همچنان پذیرای مذاکرات برای پایان مناقشه است.
وی در عین حال افزود که درگیری نظامی در اوکراین می‌تواند ظرف یک روز پایان یابد، اگر نیروهای مسلح اوکراین از خاک روسیه خارج شوند.