کشف سیگار و تنباکوهای ۴۲ میلیاردی قاچاق در فراشبند
مهر
|
استانها
|
یکشنبه، 10 خرداد 1405 - 14:20
فراشبند- فرمانده انتظامی فراشبند گفت: با هوشیاری ماموران پلیس، انواع سیگار و تنباکوهای قاچاق به ارزش ۴۲ میلیارد ریال در این شهرستان کشف شد.
به گزارش خبرگزاری مهر، سرهنگ عظیم شریفی با اشاره به کشف کشف سیگار و تنباکو قاچاق در این شهرستان اظهار داشت: در اجرای طرح مبارزه با قاچاق کالا و ارز، مامورین پلیس آگاهی حین گشتزنی در محورهای مواصلاتی با اقدامات فنی موفق به توقیف ۲ خودرو پژو ۴۰۵ شوتی حامل بار شدند.
وی افزود: ماموران انتظامی با هماهنگی قضایی موفق شدند در بازرسی از این خودروها در مجموع ۲ هزار و ۵۲۰ پاکت تنباکو میوهای و ۳۲۰ هزار نخ سیگار خارجی و فاقد مجوز را کشف کنند.
فرمانده انتظامی فراشبند با بیان اینکه در این راستا ۲ نفر دستگیر و پس از تشکیل پرونده به مراجع قضایی معرفی شدند، گفت: کارشناسان ارزش اموال مکشوفه را ۴۲ میلیارد ریال برآورد کردند.