خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

شنبه، 09 خرداد 1405
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

غریب‌آبادی: مصونیت رژیم صهیونیستی باید پایان یابد

باشگاه خبرنگاران | سیاسی | جمعه، 08 خرداد 1405 - 23:56
معاون وزیر امور خارجه در واکنش به اقدام اسرائیل در قطع کامل روابط با دبیرکل سازمان ملل گفت: مصونیت رژیم صهیونیستی باید پایان یابد.
رژيم،خشونت،جنسي،ملل،سازمان،مخاصمات

باشگاه خبرنگاران جوان - کاظم غریب‌آبادی معاون امور حقوقی و بین‌المللی وزارت امور خارجه امشب (جمعه) ۸ خردادماه در واکنش به اقدام رژیم صهیونیستی به قطع کامل روابط خود با دبیرکل سازمان ملل متحد به دلیل قرار گرفتن نام ابن رژیم در فهرست سیاه خشونت جنسی عنوان کرد: رژیم اسرائیل به‌جای پاسخگویی به درج نهاد‌های وابسته به آن در فهرست سازمان ملل درباره خشونت جنسی در مخاصمات، دبیرکل سازمان ملل را هدف مجازات قرار داده است؛ نشانه‌ای از همان الگوی خطرناک: فرار از پاسخگویی با حمله به نهاد‌های بین‌المللی.
وی در شبکه ایکس نوشت: در غزه و لبنان نیز آتش‌بس برای رژیم اشغالگر به توقف خشونت نینجامیده و به کشتار، بمباران، نقض حاکمیت و جابه‌جایی اجباری ادامه داده است.
معاون وزیر خارجه ببان کرد: خشونت جنسی در مخاصمات، هدف‌گیری غیرنظامیان و نقض آتش‌بس باید در چارچوب جنایات جنگی، جنایات علیه بشریت و مسئولیت بین‌المللی پیگیری شوند.
وی افزود: مصونیت رژیم اشغالگر باید پایان یابد.