خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

شنبه، 23 خرداد 1405
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

شیراز را گرد و غبار فرا می‌گیرد

مهر | استان‌ها | جمعه، 08 خرداد 1405 - 21:13
شیراز-رئیس اداره پیش بینی هواشناسی فارس با اشاره به ورود توده گرد و غبار به استان گفت: فردا شنبه ۹ خردادماه گروه‌های حساس به علت ورود گرد و غبار به شیراز از حضور در فضاهای باز خودداری کنند.
استان،غبار،گرد،وزش،باد،شيراز،خرداد

به گزارش خبرگزاری مهر، حسن علیزاده با اشاره به ورود گرد و غبار به شیراز گفت: فردا شنبه ۹ خرداد علاوه بر وزش باد، حضور گرد و غبار در مناطق غربی و مرکز استان از جمله شیراز محسوس است و توصیه می‌شود گروه‌های حساس از خروج غیرضروری خودداری کنند.
وی ادامه داد: بررسی نقشه‌های هواشناسی نشان می‌دهد که فعلاً تا یک هفته آینده و حتی بیشتر، پیش‌بینی بارندگی برای استان فارس وجود ندارد و در ساعات بعد از ظهر نیز وزش باد در استان ادامه خواهد داشت.
رئیس اداره پیش بینی هواشناسی فارس افزود: نکته مهم برای فردا شنبه نهم خرداد علاوه بر وزش باد، گرد و غبار رقیق در نقاط مختلف استان است‌و این پدیده در بخشی از مناطق غربی شدیدتر خواهد بود و حتی در بخش‌هایی از مرکز استان، از جمله شیراز، گرد و غبار کاملاً محسوس و قابل مشاهده خواهد بود.
علیزاده تاکید کرد: با توجه به شرایط جوی، به کسانی که دارای بیماری‌های ریوی و قلبی هستند، سالمندان، کودکان و مادران باردار توصیه می‌شود فردا شنبه نهم خرداد از حضور در فضای باز خودداری کنند.
وی تصریح کرد: در زمینه شرایط دمایی، با توجه به افزایش دمای یک تا دو روز گذشته، انتظار می‌رود هوای گرم در نقاط مرکز و جنوب استان تا هفته آینده ماندگار باشد و همچنین پیش‌بینی می‌شود در اواسط هفته آینده، مجدداً شاهد افزایش دما در استان باشیم.