خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

شنبه، 23 خرداد 1405
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

هشدار ترکیه نسبت به تشدید تنش‌ها در دریای سیاه

باشگاه خبرنگاران | بین‌الملل | جمعه، 08 خرداد 1405 - 19:23
ترکیه پس از حمله پهپادی به یک کشتی باری ترکیه‌ای در دریای سیاه، از همه طرف‌های درگیر در جنگ اوکراین خواست از تشدید کنترل‌نشده تنش‌ها خودداری کنند.
روسيه،هشدار،آنكارا،تشديد،اقدامي،مسكو،درگيري،خاك

باشگاه خبرنگاران جوان؛ مینا عظیمی - آنکارا امروز جمعه از همه طرف‌های درگیر خواست از هرگونه «تشدید کنترل‌نشده» درگیری در منطقه دریای سیاه خودداری کنند.
این درخواست پس از حمله‌ای مطرح شد که روز پنج‌شنبه به یک کشتی باری ترکیه‌ای با پرچم وانواتو صورت گرفت.
وزارت خارجه ترکیه در بیانیه‌ای رسمی با اشاره به خطرناک بودن شرایط اعلام کرد: «هشدار خود را به همه طرف‌های مرتبط تکرار می‌کنیم: باید از هر اقدامی که ممکن است به تشدید کنترل‌نشده درگیری منجر شود، جلوگیری شود.»
این هشدار ترکیه پس از آن صادر شد که این کشتی روز پنج‌شنبه هدف حمله یک پهپاد قرار گرفت؛ حمله‌ای که به زخمی شدن خفیف دو نفر از خدمه انجامید و بار دیگر توجه‌ها را به افزایش خطرات امنیتی در این گذرگاه راهبردی جلب کرد.
اگرچه آنکارا در بیانیه خود مسئول این حمله را مشخص نکرد، اما اوکراین به‌سرعت روسیه را مسئول این حادثه دانست و مسکو را به تهدید امنیت کشتیرانی دریایی متهم کرد.
صبح امروز نیز روسیه اعلام کرد سامانه‌های پدافند هوایی این کشور طی شب گذشته ۲۰۸ پهپاد اوکراینی را بر فراز خاک روسیه منهدم کرده‌اند.
پیش‌تر نیز دستگاه اطلاعاتی مسکو هشدار داده بود که «نیرو‌های کی‌یف در حال برنامه‌ریزی برای پرتاب پهپاد‌ها از خاک کشور‌های حوزه بالتیک به سمت روسیه هستند؛ اقدامی که زمان رسیدن پهپاد‌ها را کاهش داده و اثربخشی حملات را افزایش خواهد داد.»
منبع: آر تی