خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

سه شنبه، 05 خرداد 1405
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

تغیبر استراتژی حزب‌الله برای هدف قرار دادن فرماندهان ارتش اسرائیل

باشگاه خبرنگاران | بین‌الملل | سه شنبه، 05 خرداد 1405 - 17:17
یک موسسه جاسوسی صهیونیستی فاش کرد که حزب‌الله استراتژی خود را تغییر داده و بدنبال هدف قرار دادن روسای ارتش این رژیم است.
لبنان،تروريستي،جنوب،رژيم،گزارش،زخمي،حملات،اسرائيل،هدف،انفجار ...

باشگاه خبرنگاران جوان؛ مینا عظیمی - در گزارشی که صبح سه‌شنبه توسط موسسه اطلاعات و جاسوسی رژیم تروریستی اسرائیل موسوم آمیت، منتشر شد، آمده است که حزب‌الله شروع به اتخاذ یک استراتژی عملیاتی جدید با تمرکز بر هدف قرار دادن فرماندهان ارتش این رژیم تروریستی فعال در جنوب لبنان و مرز شمالی فلسطین اشغالی کرده است.
«استراتژی جدید»
بر اساس این گزارش، استراتژی جدید اتخاذ شده توسط حزب‌الله بر رصد و ردیابی تحرکات افسران «عالی‌رتبه» صهیونیست و تلاش برای هدف قرار دادن آنها از طریق حملات ترکیبی با استفاده از پهپاد‌ها و هواپیما‌های بدون سرنشین انتحاری متکی است.
این گزارش، هدف از این اقدام را تضعیف قابلیت‌های کنترلی ارتش رژیم تروریستی اسرائیل، ایجاد اختلال در «فعالیت‌های میدانی» نیرو‌ها و ایجاد فشار مستمر بر «سامانه‌های پدافند هوایی» مستقر در امتداد مرز دانسته است.
طبق داده‌های این تحقیق، حزب‌الله هفته گذشته مسئولیت «انجام ۱۳۶ حمله، از جمله ۴۸ حمله انجام شده توسط پهپاد‌های انفجاری» را بر عهده گرفته است.
بر اساس این گزارش، بیشتر این حملات نیرو‌های ارتش رژیم تروریستی اسرائیل در جنوب لبنان را هدف قرار داده است، در حالی که برخی از حملات نیز به سمت شهرک‌های شمالی و مراکز تجمع نیرو‌ها در نزدیکی مرز صورت گرفته است.
«گروه‌های پهپاد‌های چند جهته»
این گزارش نشان می‌دهد که برجسته‌ترین ویژگی در دوره اخیر، معرفی دسته‌های پهپادی چند جهته حزب‌الله برای غلبه بر «سامانه‌های پدافند هوایی» و گسترش برد نفوذ برای اصابت دقیق به اهداف بوده است.
در چارچوب درگیری‌های میدانی، هفته گذشته فرمانده تیپ «۴۰۱» در نتیجه حمله یک پهپاد انفجاری در جنوب لبنان به شدت زخمی شد.
همین حادثه همچنین منجر به زخمی شدن یک افسر دیگر با درجه سرهنگ دومی در ذخیره‌های لشکر «۱۶۲» و زخمی شدن یک سرباز ذخیره شد.
در یک تحول عملیاتی، حزب‌الله استفاده از پهپاد‌های انفجاری مجهز به دوربین‌های حرارتی را در ساعات شب آغاز کرده است.
بر اساس این گزارش، شنبه شب گذشته حمله‌ای در منطقه روستای راس البیاده مشاهده شد که منجر به زخمی شدن دو نظامی شد، در حالی که این حملات قبلا فقط به ساعات روز محدود می‌شد.
در همین زمینه، روزنامه «یدیعوت آحارانوت» اشاره کرد که حزب‌الله روز به روز در تلاش است تا کارایی استفاده از مواد منفجره را بهبود بخشد و در مواجهه با این تهدید که آن را «نگران‌کننده» توصیف کرد، در حال «نبرد فرسایشی» با نیرو‌های صهیونیستی است که در جنوب لبنان می‌جنگند.
شایان ذکر است که مقاومت اسلامی لبنان در پاسخ به نقض آتش‌بس از سوی رژیم تروریستی اسرائیل از ۱۸ آوریل، به عملیات نظامی خود علیه نیرو‌های اشغالگر اسرائیلی در جنوب لبنان و سرزمین‌های اشغالی ادامه می‌دهد.
منبع: المیادین