خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

سه شنبه، 05 خرداد 1405
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

فدراسیون فوتبال با جدیت به دنبال کسب مدال در بازی‌های آسیایی ناگویا

باشگاه خبرنگاران | ورزشی | سه شنبه، 05 خرداد 1405 - 13:20
مهدی تاج، رئیس فدراسیون فوتبال، پس از نشست تخصصی آمادگی تیم ملی امید برای حضور در بازی‌های آسیایی ۲۰۲۶ ناگویا، از برنامه‌ریزی جدی فدراسیون برای کسب مدال در این رقابت‌ها خبر داد.
تيم،اميد،ملي،روز،فدراسيون

باشگاه خبرنگاران جوان - مهدی تاج پس از حضور در نشست تخصصی فرآیند آماده‌سازی تیم فوتبال امید جهت شرکت در بازی‌های آسیایی ۲۰۲۶ ناگویا در وزارت ورزش و جوانان، گفت: جلسه خیلی خوبی با وزیر ورزش و معاونان ایشان و سرمربی تیم ملی امید برای آمادگی این تیم داشتیم.
حدود ۱۱۶ روز دیگر بازی‌های اسیایی ناگویا شروع می‌شود و فدراسیون به طور جدی دنبال کسب مدال در این رقابت هاست.
او درباره روند آماده سازی تیم ملی امید افزود: تیم هم در حال امادگی است و شرایط خیلی خوبی درذ اردوی تیم ملی امید وجود دارد.
این تیم ۱۴ روز در اردوست.
تمام مسئولیت تیم ملی امید بر عهده فدراسیون فوتبال است و همین امر کمک کرده تا اردو‌های خوبی را برای تیم ملی تدارک ببینیم.
رئیس فدراسیون یادآور شد: در گذشته معمولا ۷ - ۸ روز قبل از مسابقات تیم ملی امید را تشکیل می‌دادیم، اما حالا بیش از ۱۰۰ روز باقی مانده است و اردو‌های خارجی خوبی را هم پیش بینی کرده‌ایم تا تیم ملی امید خیلی خوبی که سرحال و قبراق باشد و در شان جمهوری اسلامی بازی کند در اختیار داشته باشیم.