خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

دوشنبه، 04 خرداد 1405
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

برای افزایش قیمت بنزین هیچ تصمیمی گرفته نشده است

مشرق | سیاسی | دوشنبه، 04 خرداد 1405 - 18:02
سخنگوی کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس شورای اسلامی گفت: طبق گفته وزیر نفت در مورد قیمت بنزین و افزایش قیمت آن هیچ تصمیمی گرفته نشده و در هر تصمیمی مصالح مردم در نظر گرفته خواهد شد.
نفت،جنگ،وزير،جبران،كميسيون،بنزين،امنيت،تاكيد،اسلامي،رضايي،گا ...

به گزارش خبرنگار سیاسی ایرنا، ابراهیم رضایی درباره نشست عصر دوشنبه (۴ خردادماه) کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس شورای اسلامی به خبرنگاران گفت: در این نشست اعضای کمیسیون با وزیر نفت دیدار و گفتگو کردند ومعاونین وزیر نفت و مدیران چهار شرکت اصلی زیر مجموعه نفت، گاز، پتروشیمی و پالایش پخش و معاون حقوقی و پارلمانی وزیر نفت هم در این نشست حضور داشتند.
سخنگوی کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس شورای اسلامی افزود: وزیر نفت گزارشی از اقدامات و برنامه‌های وزارت نفت در طی ماه‌های اخیر و به ویژه در دوران جنگ ۴۰ روزه و بعد از جنگ ارائه کرد.
همچنین گزارشی از خسارت‌های جنگ و اقداماتی که برای جبران خسارت‌ها انجام گرفته است، توزیع و تامین بنزین و سوخت مورد نیاز کشور، تامین گاز مورد نیاز کشور و صنعت و اقداماتی که در حوزه فروش و صادرات نفت انجام گرفته بود، به اعضای کمیسیون گزارشی ارائه داد.
خسارت‌های ناشی از جنگ جبران شده و مابقی آن هم جبران خواهد شد
وی در ادامه یادآور شد: در این نشست وزیر نفت تاکید کرد که با تلاش کارکنان صنعت نفت خسارت‌های جنگ در ایام جنگ جبران شده مابقی آن هم جبران خواهد شد.
جمهوری اسلامی ایران در جنگ اخیر اقتدار خود را نشان داد و ما برای جبران خسارت‌های ناشی از جنگ در پارس جنوبی برنامه ریزی کردیم و بخشی از ظرفیت برگردانده شده و بخش دیگری هم جبران خواهد شد.
رضایی در ادامه بیان کرد: وزیر نفت در موضوع محاصره دریایی هم تاکید کرد که تدابیر لازم در این زمینه اتخاذ شده است و در دوران جنگ ۴۰ روزه در موضوع فروش نفت در شرایط مناسبی بوده‌ایم.
سخنگوی کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس شورای اسلامی درباره ابعاد مختلف جنگ که پاکنژاد به آن‌ اشاره کرد، یادآور شد: طبق گفته وزیر نفت، تنگه هرمز تبدیل به ابزار قدرت موثر جمهوری اسلامی ایران شده است و در ارتباط با وضعیت فعلی هم گفتند که کشور روزهای سخت تر از شرایط فعلی هم پشت سر گذاشته و وضعیت فعلی هم با همراهی مردم شریف ایران مدیریت خواهد شد.
برای افزایش قیمت بنزین هیچ تصمیمی گرفته نشده است
رضایی درباره افزایش قیمت بنزین که موضوع بخشی از این جلسه بود، گفت: وزیر نفت در مورد قیمت بنزین و افزایش قیمت آن گفت هیچ تصمیمی گرفته نشده و در هر تصمیمی مصالح مردم در نظر گرفته خواهد شد و خط قرمز ما فشار بر مردم است.
این نماینده مجلس اضافه کرد: وزیر نفت در موضوع مصرف بنزین و گاز تاکید کرد که مهمترین اقدامی صرفه‌جویی در مصرف و مدیریت مصرف است.
ناظر به آینده اینکه وزارت نفت برای هر سناریوی دشمن آمادگی دارد و مدیران و کارکنان وزارت نفت با روحیه بسیجی تا پای جان و تا آخر ایستادند و تسلیم نمی‌شوند.
رضایی تصریح کرد: اعضای کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی هم در این جلسه نظرات خود را در موضوعات مرتبط با امنیت انرژی و صنعت نفت بیان کردند از جمله استفاده از ظرفیت شرکا به ویژه چین و روسیه در دیپلماسی انرژی، لزوم مراعات مردم و عدم گران‌سازی سوخت و انرژی تاکید شد و همچنین از رقم های بالای قبض‌های گاز و انتصابات افراد پرمسئله در وزارت نفت انتقاد شد و بر لزوم مبارزه با مفسدین در این حوزه و شکست محاصره دریایی تاکید شد.