خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

شنبه، 02 خرداد 1405
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

لوکاس پودولسکی از دنیای فوتبال خداحافظی کرد

باشگاه خبرنگاران | ورزشی | شنبه، 02 خرداد 1405 - 22:25
مهاجم سابق تیم ملی فوتبال آلمان و باشگاه کلن، بایرن مونیخ و آرسنال از دنیای فوتبال خداحافظی کرد.
جام،پودولسكي،مونيخ،بايرن،ثمر

باشگاه خبرنگاران جوان - لوکاس پودولسکی مهاجم آلمانی سابق تیم‌های آرسنال و بایرن مونیخ در ۴۰ سالگی از دنیای حرفه‌ای فوتبال خداحافظی و اعلام بازنشستگی کرد.
او در حالی این تصمیم را گرفت که اخیراً به مالک اکثریت سهام باشگاه گرونیک زابرزه‌ی لهستان تبدیل شده بود.
پودولسکی در سال ۲۰۰۳ و در باشگاه کلن به دنیای فوتبال معرفی شد و در ۱۸۱ بازی برای کلن در بوندسلیگا انجام داد و موفق به ثمر رساندن ۷۹ گل شد.
او پس از عملکرد خوبش در جام جهانی ۲۰۰۶ آلمان به بایرن مونیخ پیوست و در آنجا به قهرمانی در بوندسلیگا و جام حذفی هم دست یافت؛ او در ۷۱ بازی بوندسلیگایی برای بایرنی‌ها ۱۵ گل به ثمر رساند.
پودولسکی پس از جدایی از بایرن مونیخ دوباره به کل بازگشت و سپس در تیم‌های همچون آرسنال، اینتر، گالاتاسارای، ویسل کوبه‌ی ژاپن، آنتالیا اسپور ترکیه و در نهایت گرونیک زابرزه، تیمی که چندی پیش با آن به قهرمانی در جام حذفی لهستان دست یافت.
او در تیم ملی در ۱۲۹ بازی ملی ۴۸ گل به ثمر رساند و در قهرمانی ژرمن در جام جهانی ۲۰۱۴ عضو تیم ملی آلمان بود.