خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

شنبه، 02 خرداد 1405
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

اختلال در نظام اقتصادی؛ ۳ جایگاه‌دار بنزین درکرمان بازداشت شدند

مهر | استان‌ها | شنبه، 02 خرداد 1405 - 20:14
کرمان- دادستان عمومی و انقلاب مرکز استان کرمان از دستگیری ۳ نفر از جایگاه داران پمپ بنزین در این شهرستان به اتهام اخلال در نظام اقتصادی و همکاری با قاچاقچیان سوخت خبر داد.
اخلال،سوخت،قضايي،توزيع،ايجاد،كشور،نارضايتي،مجازات

به گزارش خبرنگار مهر، مهدی بخشی، شنبه شب در جمع خبرنگاران گفت: به دلیل عدم رعایت قوانین و مقررات در توزیع عادلانه سوخت، همکاری برخی مالکان پمپ بنزین ها با قاچاقچیان سوخت و ایجاد نارضایتی عمومی، دستورات قضایی لازم جهت برخورد قاطع با این تخلفات به نیروهای امنیتی و انتظامی صادر شد.
وی افزود: این افراد با سوءاستفاده از جایگاه خود، ضمن عدم رعایت تکالیف قانونی و اخلاقی، در روند توزیع سوخت اخلال ایجاد کرده و با فراهم‌سازی بسترهای قاچاق، موجب نارضایتی مردم و ایجاد چالش در شرایط فعلی کشور شده بودند که در نهایت با رصد دقیق اطلاعاتی و عملیات دستگاه‌های ذی‌ربط، بازداشت شدند.
دادستان مرکز استان کرمان با تأکید بر اینکه اخلال در نظام اقتصادی کشور خط قرمز دستگاه قضایی است، تصریح کرد: در شرایط فعلی، هرگونه اقدام برای اخلال در توزیع سوخت، خیانت به کشور و مردم محسوب می‌شود و به موجب قانون، اقدام افرادی که موجب اخلال در امر توزیع مایحتاج عمومی شود، می‌تواند مجازات حبس از ۵ تا ۲۰ سال و مصادره اموالی که از طریق خلاف قانون به دست آمده است را به همراه داشته باشد.
بخشی، افزود: دستگاه قضایی در برخورد با متخلفان و اخلالگران نظام اقتصادی هیچ‌ گونه اغماضی نخواهد داشت و پرونده این افراد با قید فوریت در مراجع قضایی رسیدگی شده و اشد مجازات قانونی در انتظار متهمان خواهد بود.