خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

جمعه، 01 خرداد 1405
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

قدمت استان بوشهر بر اساس شواهد جدید معماری به ۸۰۰۰ سال ارتقا یافت

مهر | استان‌ها | جمعه، 01 خرداد 1405 - 15:03
بوشهر- مدیرکل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان بوشهر گفت: قدمت تاریخ استان بوشهر بر اساس شواهد جدید معماری و مطالعات علمی، به هشت هزار سال پیش ارتقا یافته است.
استان،بوشهر،ثبت،تاريخي،فرهنگي،دلواري،قدمت

به گزارش خبرنگار مهر، نصرالله ابراهیمی ظهر جمعه در جمع نمازگزاران بوشهر اظهار کرد: با توجه به تشکیل مجمع خیرین میراث فرهنگی از ظرفیت مردم در این حوزه به خوبی استفاده می‌کنیم.
وی بیان کرد: مردم فرهنگ‌دوست استان می‌توانند با مشارکت در احیای بناهای تاریخی، در حفظ و صیانت از هویت فرهنگی و سرمایه‌های ملی کشور سهیم باشند.
ابراهیمی با اشاره به مقاومت مردمان جنوب در مقابل دشمنان افزود: پرونده ثبت جهانی بندر تاریخی «سیراف» با قدمت هزار و ۸۰۰ ساله به سازمان یونسکو ارسال شده است و امید داریم که شاهد ثبت جهانی آن در سال جاری باشیم.
مرمت و بازنگری موزه شهید رئیس‌علی دلواری
مدیرکل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان بوشهر بیان کرد: در سال‌های اخیر بسیاری از مساجد، تکایا و حسینیه‌های دارای سابقه تاریخی استان ثبت و احیا شده‌اند تا مردم بتوانند از این اماکن استفاده کنند.
وی ادامه داد: موزه شهید رئیس‌علی دلواری که نماد مقاومت جنوب است، پس از ۲۰ سال مرمت و بازنگری محتوایی، به یکی از موزه‌های برتر کشور تبدیل شده و در آستانه افتتاح قرار دارد.
وی با اشاره به اینکه فعالیت‌های باستان‌شناسی در خلیج فارس توسعه یافته است، افزود: قدمت تاریخ استان بوشهر بر اساس شواهد جدید معماری و مطالعات علمی، به هشت هزار سال پیش ارتقا یافته است.