خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

جمعه، 01 خرداد 1405
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

۲ مزرعه بزرگ استخراج غیرقانونی رمزارز در مشهد کشف شد

مهر | استان‌ها | جمعه، 01 خرداد 1405 - 02:04
مشهد- معاون بازرسی و حمایت از مصرف‌کنندگان اداره‌کل صنعت، معدن و تجارت خراسان رضوی از کشف ۲ مزرعه استخراج رمز ارز غیرقانونی در مشهد خبر داد.
بازرسي،برق،رمز،رضوي،استخراج،ارز،خراسان،دستگاه،ماينر،معدن

به گزارش خبرگزاری مهر، بخش‌علی بیاتی‌قله‌زو اظهار کرد: در پی نظارت‌های هوشمند و با همکاری دستگاه‌های امنیتی و اطلاعاتی ۲ مزرعه استخراج رمز ارز ( ماینر ) در اقدامی مشترک توسط بازرسان اداره‌کل صمت، نمایندگان نیروی انتظامی خراسان رضوی و شرکت توزیع برق مشهد شناسایی و کشف شد.
معاون بازرسی و حمایت از مصرف‌کنندگان اداره‌کل صنعت، معدن و تجارت خراسان رضوی افزود: در بازرسی از یک منزل ویلایی ۱۷ دستگاه ماینر نسل جدید کشف شد که با استفاده از سایلنت‌باکس برای کاهش صدا، به‌صورت حرفه‌ای و پنهان جاسازی شده بودند.
ارزش تقریبی این تعداد دستگاه بیش از ۲ میلیارد و ۴۸۰ میلیون ریال برآورد شده است.
وی ادامه داد: همچنین در بازرسی از یک منزل ویلایی دیگر تعداد ۱۲ دستگاه استخراج رمز ( ماینر ) ارز به ارزش بیش از هفت میلیارد و ۲۰۰ میلیون ریال کشف و ضبط شد.
به گفته بیاتی قله زو، مجموع دستگاه‌های کشف‌شده ۳۹ دستگاه به ارزش ۹ میلیارد و ۶۸۰ میلیون ریال بوده و این تجهیزات به اداره‌کل جمع‌آوری و فروش اموال تملیکی استان منتقل شده است.
معاون بازرسی و حمایت از مصرف‌کنندگان اداره‌کل صنعت، معدن و تجارت خراسان رضوی اضافه کرد: همچنین پرونده تخلف برای صاحبان این مراکز تشکیل و برای رسیدگی به تعزیرات حکومتی استان ارسال شد.
وی با تأکید بر غیرقانونی بودن استفاده از تعرفه‌های یارانه‌ای برق برای استخراج رمز ارز گفت: این اقدام علاوه بر ایجاد اختلال در شبکه برق و افزایش احتمال خاموشی‌ها، موجب افت کیفیت برق و آسیب به وسایل برقی همسایگان نیز می‌شود.
بیاتی قله زو افزود: همچنین استفاده غیرمجاز از انشعاب برق خطر بروز آتش‌سوزی‌های گسترده را افزایش می‌دهد.
معاون بازرسی و حمایت از مصرف‌کنندگان اداره‌کل صنعت، معدن و تجارت خراسان رضوی با اشاره به تشدید نظارت‌ها بر استخراج غیرمجاز رمز ارزها در شرایط ناترازی انرژی کشور گفت: اجرای ضوابط تبصره چهار ماده ۱۸ قانون مبارزه با قاچاق کالا و ارز برای این گروه کالایی با جدیت دنبال می‌شود.