خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

پنجشنبه، 31 اردیبهشت 1405
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

همدان به محور امدادرسانی غرب کشور تبدیل می‌شود

مهر | استان‌ها | پنجشنبه، 31 اردیبهشت 1405 - 16:36
همدان-استاندار همدان گفت: با احداث پایگاه لجستیک و پشتیبانی امداد و نجات غرب کشور، استان همدان به محور ارائه خدمات سریع و مؤثر امدادی به ۹ استان منطقه تبدیل خواهد شد.
پشتيباني،كشور،همدان،غرب،لجستيك،امداد

به گزارش خبرگزاری مهر، حمید ملانوری شمسی ظهر پنج شنبه در مراسم آغاز عملیات اجرایی بزرگ‌ترین پایگاه لجستیک و پشتیبانی امداد و نجات غرب کشور اظهار کرد: با توجه به موقعیت راهبردی استان همدان در غرب کشور و همچنین پیشرفت‌های قابل توجه جمعیت هلال احمر در حوزه‌های مختلف از جمله لجستیک، نیروی انسانی و پشتیبانی، پیشنهاد احداث نخستین پایگاه لجستیک و پشتیبانی امداد و نجات غرب کشور در همدان به رئیس جمعیت هلال احمر جمهوری اسلامی ایران ارائه شد.
وی افزود: این پیشنهاد به دکتر پیرحسین کولیوند ارائه و خوشبختانه با موافقت وی همراه شد و امروز شاهد آغاز عملیات اجرایی این پروژه مهم در استان هستیم.
استاندار همدان با اشاره به اهمیت این طرح در ارتقای توان امدادی منطقه تصریح کرد: طبق وعده‌ای که پیش‌تر به مردم داده بودیم، امروز کلنگ این پروژه به زمین زده شد تا با راه‌اندازی آن، همدان به یکی از مراکز اصلی مدیریت و پشتیبانی عملیات امداد و نجات در غرب کشور تبدیل شود.
ملانوری شمسی تأکید کرد: این پایگاه نقش مهمی در افزایش سرعت و کیفیت خدمات امدادی در استان‌های غربی کشور خواهد داشت و می‌تواند در مدیریت بحران‌های احتمالی، پشتیبانی مؤثر و به‌موقعی ارائه دهد.