خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

پنجشنبه، 24 اردیبهشت 1405
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

نخستین موضع‌گیری نخست‌وزیر جدید عراق

مهر | بین‌الملل | پنجشنبه، 24 اردیبهشت 1405 - 21:25
«علی الزیدی» پس از اخذ رأی اعتماد از مجلس عراق گفت که با عزم جدی در مسیر تحقق مطالبات مردم این کشور حرکت و با فساد مبارزه خواهد کرد.
اعتماد،دولت،كابينه،رأي،امنيتي

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از المیادین، نخست‌وزیر عراق در نخستین اظهارات پس از رأی اعتماد مجلس به کابینه او گفت: دولت با عزم جدی در مسیر تحقق مطالبات مردم حرکت می‌کند و مسیر اصلاح از داخل و مقابله با فساد آغاز می‌شود.
«علی الزیدی» در ادامه سخنانش افزود: اصلاح ساختار امنیتی از طریق انحصار سلاح در دست دولت، تقویت نیروهای امنیتی و تثبیت اعتماد شهروندان به دموکراسی دنبال خواهد شد.
وی تصریح کرد: ما با برخورداری از عمق تمدنی و تنوع فرهنگی و جایگاه مرجعیت دینی، توان بازسازی جایگاه دولت را داریم.
مجلس عراق عصر امروز به ۱۴ وزیر پیشنهادی کابینه الزیدی رأی اعتماد داد و تکلیف ۹ وزیر باقی مانده پس از تعطیلات عید قربان نمشخص خواهد شد.