خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

پنجشنبه، 24 اردیبهشت 1405
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

متقاضیان خوش‌حساب در اولویت تحویل واحدهای واوان قرار گرفتند

مهر | اقتصادی، بازار | چهارشنبه، 23 اردیبهشت 1405 - 21:06
مدیرکل راه و شهرسازی تهران از شتاب گرفتن روند اجرایی طرح ۶۰۰ واحدی مسکن حمایتی واوان خبر داد و گفت: به زودی اولین بلوک‌ها به متقاضیان خوش‌حساب تحویل داده می‌شود.
پيمانكار،شهرسازي،تهران

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از وزارت راه و شهرسازی، رضا خالقی، مدیرکل راه و شهرسازی تهران گفت: طرح ۶۰۰ واحدی مسکن حمایتی واوان با پیمانکار جدید بنیاد مسکن استان تهران، با سرعت خوبی در حال پیشرفت است و به زودی اولین بلوک‌ها به متقاضیان خوش‌حساب تحویل داده می‌شود.
وی با بیان اینکه پیمانکار قبلی به تعهدات خود عمل نکرد و منجر به خلع ید شد، گفت: اداره کل راه و شهرسازی استان تهران روند قانونی جایگزینی پیمانکار را در سریع‌ترین زمان ممکن انجام داد.
هم اکنون پیمانکار در تمامی جبهه‌های کاری طرح فعال است.