خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

پنجشنبه، 07 خرداد 1405
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

خالصی: ۲۱ هزار کودک خراسان شمالی مشمول طرح یسنا شدند

مهر | استان‌ها | دوشنبه، 21 اردیبهشت 1405 - 16:43
بجنورد- مدیر اجتماعی اداره‌کل تعاون، کار و رفاه اجتماعی خراسان شمالی گفت: ۲۱ هزار کودک در استان مشمول طرح یسنا هستند و کمک‌هزینه این طرح برای خانوارهای دهک‌های اول تا پنجم واریز شده است.
طرح،تومان،مبلغ،اجتماعي،يسنا،خالصي

میثم خالصی در گفت‌وگو با خبرنگار مهر اظهار کرد: طرح یسنا برای مادران باردار و نوزادان زیر دو سال است که در دهک‌های یک تا پنجم قرار دارند.
وی افزود: در طرح یسنا برای سرپرست خانوارهای، سه دهک اول مبلغ ۶۵۰ هزار تومان و دو دهک چهارم و پنجم مبلغ ۵۰۰ هزار تومان واریز شده است.
مدیر اجتماعی اداره کل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان خراسان شمالی ادامه داد: طی سال گذشته این طرح به‌صورت کامل اجرا و مبالغ برای افراد تحت پوشش واریز شده است.
خالصی اضافه کرد: طرح بعدی مربوط به طرح سوءتغذیه کودکان ۶ماهه تا پنج سال است که بر اساس تشخیص مرکز بهداشت و ثبت در سامانه سیب توسط وزارت رفاه انجام می‌شود.
خالصی گفت: در طرح سو تغذیه کودکان برای دهک‌های یک تا پنج مبلغ یک میلیون و ۳۰۰ هزار تومان و برای دهک‌های ۶ تا هفتم مبلغ ۸۰۰ هزار تومان هر دوماه، یک‌بار واریز می‌شود.
وی گفت: کارت امید مادران در بودجه ۱۴۰۵ برای افرادی است که از یکم فروردین‌ماه امسال متولد شده‌اند و مربوط به دهک خاصی نیست و به‌صورت ماهانه ۲ میلیون تومان است و تا دوسالگی این طرح برقرار است.
مدیر اجتماعی اداره کل تعاون کار و رفاه اجتماعی استان خراسان شمالی توضیح داد: در طرح یسنا ۲۱ هزار کودک، در طرح سوءتغذیه یک هزار و ۵۱۷ کودک در استان خراسان شمالی مشمول هستند و طرح امید مادران چون تازه ابلاغ و اجرایی شده، تاکنون آمار جدیدی به دست ما نرسیده است.