سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

یکی از معترضان سودانی، تحت شکنجه جان خود را از دست داد

فارس | بین‌الملل | یکشنبه، 30 تیر 1398 - 20:43
همزمان با تشدید اختلافات بین شورای نظامی سودان و معارضان این کشور، کمیته مرکزی پزشکان از کشته شدن یک شهروند تحت شکنجه در یکی از مقرهای امنیتی خبر داد.
یکی از معترضان سودانی، تحت شکنجه جان خود را از دست داد

همزمان با تشدید اختلافات بین شورای نظامی سودان و معارضان این کشور، کمیته مرکزی پزشکان از کشته شدن یک شهروند تحت شکنجه در یکی از مقرهای امنیتی خبر داد.
به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری فارس، کمیته مرکزی پزشکان سودان که از گروه‌های معارض این کشور است امروز (یکشنبه) از کشته شدن یکی از شهروندان تحت شکنجه در یکی از مقرهای امنیتی در شهر «الدلنج» در ایالت «کردفان» جنوبی خبر داد.
در بیانیه کمیته مرکزی آمده است: «حسن شرف‌الدین» که سه روز پیش بازداشت شده بود در اثر شکنجه در یکی از مقرهای امنیتی و اطلاعاتی شهر الدلنج در ایالت کردفان جنوبی، جان باخت.
طبق گزارش خبرگزاری آناتولی، کمیته مذکور این «اقدامات وحشیانه» را محکوم و تأکید کرد که چنین اقدامات غیرقانونی و بدون محاکمه عادلانه، همچنان جان شهروندان را می‌گیرد.
این کمیته پنجشنبه گذشته نیز اعلام کرد که از دسامبر گذشته تا کنون ۲۴۶ نفر از معترضان کشته و ۱۳۵۳ نفر نیز زخمی شده‌اند.
با وجود اینکه شورای نظامی سودان و ائتلاف «قوی الحریة و التغییر» (احزاب آزادی و تغییر) چهارشنبه گذشته توافق سیاسی امضا کردند اما بروز برخی اختلافات باعث شد که امضای متمم قانون اساسی که قرار بود روز جمعه انجام شود، به تعویق بیفتد.
«عمر البشیر» رئیس‌جمهور سابق سودان ۲۲ فروردین در پی گسترش اعتراضات مردمی به نابسامانی اوضاع اقتصادی، با دخالت ارتش برکنار شد و پس از آن یک شورای نظامی به رهبری «عبدالفتاح البرهان» قدرت را به دست گرفت.
این شورا مورد حمایت عربستان سعودی، امارات و مصر است و معترضان سودانی که خواهان تشکیل دولت مدنی هستند در مقابل مقر فرماندهی ارتش در خارطوم تحصن کرده بودند که نیروهای امنیتی سودان با چراغ سبز عربستان سعودی به آن‌ها حمله کرده و بیش از ۱۰۰ نفر را قتل‌عام کردند.
انتهای پیام/ق