خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

جمعه، 15 خرداد 1405
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

وینگر خارجی استقلال برای لیگ برتر آماده شد

باشگاه خبرنگاران | ورزشی | دوشنبه، 10 فروردین 1405 - 12:13
وینگر خارجی و اهل مالی تیم فوتبال استقلال تصویری از خود در حال تمرین کردن با پیراهن استقلال به اشتراک گذاشت.
باشگاه،مسابقات،ليگ،استقلال،فوتبال

باشگاه خبرنگاران جوان؛ روژیار شعبانی خواه - روز گذشته جلسه‌ای در سازمان لیگ با حضور برخی از مدیران عامل باشگاه ها برگزار و در آن به ازسرگیری مجدد مسابقات لیگ برتر تاکید شد و طبق اعلام هدایت ممبینی دبیرکل فدراسیون فوتبال احتمالا این مسابقات از اول اردیبهشت ازسرگرفته خواهد شد و تا قبل از جام جهانی به اتمام خواهد رسید و باشگاه موظف خواهند بود که بازیکنان داخلی و خارجی خود را برای ادامه مسابقات آماده کنند.
در همین حال موسی جنپو وینگر اهل مالی تیم فوتبال استقلال که نتوانسته در فصل جاری انتظارات هواداران را برآورده کند تصویری از خود با پیراهن استقلال در حال تمرین کردن در صفحه مجازی به اشتراک گذاشت و به نوعی از آمادگی خود خبر داد.