خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

جمعه، 15 خرداد 1405
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

حمله مجدد اوکراین به بندر نفتی روسیه در دریای بالتیک

باشگاه خبرنگاران | بین‌الملل | یکشنبه، 09 فروردین 1405 - 19:00
بندر اوست-لوگا، یکی از بزرگترین خروجی‌های صادرات نفت روسیه در حمله پهپادی اوکراین که منجر به آتش‌سوزی شد، آسیب دید.
نفت،روسيه،بندر،اوكراين،حملات،صادرات،حمله

باشگاه خبرنگاران جوان - مقامات روسی اعلام کردند که بندر اوست-لوگا، یکی از بزرگترین خروجی‌های صادرات نفت روسیه، روز یکشنبه در حمله پهپادی اوکراین که منجر به آتش‌سوزی شد، آسیب دید.
اوکراین در این ماه حملات پهپادی به زیرساخت‌های صادرات نفت و سوخت روسیه داشته است و هر سه بندر اصلی صادرات نفت غربی روسیه از جمله نووروسیسک در دریای سیاه و پریمورسک و اوست-لوگا در دریای بالتیک را هدف قرار داده است.
این حملات باعث اختلال شدید در عرضه نفت برای روسیه، دومین صادرکننده بزرگ نفت جهان شده و درست زمانی که قیمت نفت به دلیل جنگ از ۱۰۰ دلار در هر بشکه فراتر رفته، مسکو را تحت تأثیر قرار داده است.
فرماندار منطقه شمالی لنینگراد روسیه گفت که موج‌هایی از حملات پهپادی اوکراین به این منطقه رخ داده است و آتش‌سوزی در بندر اوست-لوگا رخ داده است که روز چهارشنبه نیز مورد اصابت پهپاد‌ها قرار گرفت.
این بندر که توسط شرکت انحصاری خطوط لوله نفت روسیه، ترانس‌نفت (TRNF_p.MM) اداره می‌شود روزانه حدود ۷۰۰۰۰۰ بشکه نفت صادر می‌کند و به گفته منابع، در سال ۲۰۲۵، ۳۲.۹ میلیون تن فرآورده‌های نفتی ارسال کرده است.
آژانس امنیتی SBU اوکراین اعلام کرد که پهپاد‌های دوربرد به یک ترمینال نفتی در اوست-لوگا حمله کرده‌اند.
این سازمان در بیانیه‌ای افزود که این حمله باعث "خسارت جدی" و آتش‌سوزی در بندر شده است.
منبع: رویترز