اعتراف رییس سابق جاسوسان انگلیس دربارهی سپاه+ فیلم
مقامات و سرکردگان سیاسی، امنیتی و نظامی بلوک غرب، که صابون نیروهای نظامی و امنیتی ایران به تن آنها خورده و تجربیات میدانی از مواجهه با ایران داشتهاند، تا حدی واقعیات را می گویند.
به گزارش مشرق، ترامپ، رییسجمهور آمریکا، که نه تحصیلات آکادمیک قابلاعتنایی دارد و نه جز تجارت و دلالی در حوزه املاک و رسانه(با سابقهی ورشکستگیهای مکرّر) تجربهی عملی در سیاست و نظامیگری و مسایل ژئوپلیتیک داشته، از قضا کسانی را به عنوان حلقهی نخست مشاوران و تصمیمگیران خود برگزیده که عمدتا دلال املاک و شومن بودهاند.
از جمله، وزیر جنگ او، پیتر هگست، که افسر اخراجی پنتاگون بود که بعدا تبدیل به یک مجری شبکهی تبلیغاتی راستگرایان، یعنی فاکسنیوز، شد.
هگست شدیدا به اعتیاد سنگین به الکل و فساد اخلاقی شهره است.
در نقطهی مقابل، مقامات و سرکردگان سیاسی، امنیتی و نظامی بلوک غرب، که صابون نیروهای نظامی و امنیتی ایران به تن آنها خورده و تجربیات میدانی از مواجهه با ایران داشتهاند، تا جایی که تعصب استعماری و البته شبکهی سانسور جریان اصلی اجازه می دهد، واقعیتها را به زبان می آورند.
در ادامه، بخشی از گفتگوی «الکس یانگر»، رییس اسبق دستگاه جاسوسی انگلیس(MI6) را ملاحظه می کنید که نظر خود را، به عنوان یک دشمن کارکشته و قدیمی، درباره سپاه بیان می دارد.