خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

پنجشنبه، 07 خرداد 1405
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

وزیر خارجه عمان: می‌ترسم که اگر جنگ ادامه یابد، اوضاع بسیار بدتر شود

مهر | بین‌الملل | دوشنبه، 03 فروردین 1405 - 16:06
وزیر خارجه سلطان نشین عمان با اشاره به اینکه ایران آغازگر جنگ نبوده است گفت: من می‌ترسم که اگر جنگ ادامه یابد، اوضاع بسیار بدتر شود.
عمان،جنگ،خارجه

به گزارش خبرگزاری مهر، بدر البوسعیدی وزیر خارجه عمان با بیان اینکه جنگ در منطقه موجب مشکلات اقتصادی گسترده‌ای شده گفت که عمان در تلاش است تا تمهیدات عبور امن از تنگه هرمز را فراهم کند.
بدر البوسعیدی وزیر خارجه عمان روز دوشنبه در بیست و چهارمین روز از جنگ آمریکا و اسرائیل علیه ایران در پیامی در شبکه مجازی ایکس نوشت: صرف نظر از دیدگاه شما نسبت به ایران، این جنگ ساخته و پرداخته آنها (ایران) نیست.
وزیر خارجه عمان بیان کرد: این موضوع در حال حاضر باعث مشکلات اقتصادی گسترده‌ای شده است و من می‌ترسم که اگر جنگ ادامه یابد، اوضاع بسیار بدتر شود.
وی گفت که عمان به شدت در تلاش است تا تمهیدات عبور امن از تنگه هرمز را فراهم کند.