خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

جمعه، 15 خرداد 1405
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

توزیع ۱۴۰۰ تن سبوس در اندیمشک

مهر | استان‌ها | شنبه، 29 تیر 1398 - 19:33
اندیمشک - رئیس تعاون روستایی اندیمشک گفت: با هدف تامین امنیت غذایی و حمایت از دامداران، یک‌هزار و ۴۰۰ تن سبوس در اندیمشک توزیع شد.
انديمشك،شهرستان،تن،روستايي،توزيع،محصول

خشایار حسینی فر در گفتگو با خبرنگار مهر اظهار کرد: حمایت از کشاورزان و دامپروران در عمل حمایت از تولید ملی، تحقق شعار اقتصاد مقاومتی و افزایش بهره‌وری در بخش صنعت کشاورزی و دامپروری است.
وی با اشاره به توزیع سالانه یک‌هزار و ۴۰۰ تن سبوس در اندیمشک تصریح کرد: تامین امنیت غذایی جامعه از اهداف مهم مجموعه تعاون روستایی در شهرستان، استان و کشور است.
رئیس تعاون روستایی اندیمشک تصریح کرد: ۱۲۰ تن سبوس به صورت ماهانه در مناطق روستایی شهرستان اندیمشک برای تهیه خوراک دام و احشام توزیع می‌شود.
وی بابیان اینکه یک هزار و ۵۰۰ هکتار از اراضی کشاورزی اندیمشک به محصول کلزا اختصاص داده شد، افزود: یک هزار و ۲۰۰ تن محصول کلزا تولیدی مزارع اندیمشک خرید تضمینی شد.
حسینی فر تصریح کرد: سه هزار تن آرد در طی سال در شهرستان اندیمشک توزیع که از این میزان در ماه جاری ۲۹۵ تن آرد در مناطق روستایی شهرستان اندیمشک توزیع به عمل آمد.
به گزارش خبرنگار مهر، ۷۵ هزار نفر از جمعیت افزون بر ۱۷۰ هزار نفری شهرستان اندیمشکاز طریق دامداری و کشاورزی امرار معاش کرده و از قطب‌های مهم تولید انواع محصول زراعی در کشور شناخته می‌شود.