سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

پیشنهاد ترامپ برای میانجیگری میان ژاپن و کره جنوبی

مهر | بین‌الملل | شنبه، 29 تیر 1398 - 12:29
ادامه دار شدن تنش های به وجود آمده میان کره جنوبی و ژاپن و احتمال تاثیرگذاری این تنش ها بر بازارهای الکترونیکی، موجب واکنش رئیس جمهوری آمریکا شد.
كره،جنوبي،ژاپن،تنش،رئيس،ميانجيگري،كيم،توكيو

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از رویترز، «دونالد ترامپ» رئیس جمهوری آمریکا پیشنهاد میانجیگری بین ژاپن و کره جنوبی برای حل تنش های به وجود آمده میان دو کشور را داده است.
در پی بروز تنش میان ژاپن و کره جنوبی بر سر غرامتی که توکیو باید به اسرای کره ای زمان جنگ می پرداخت، ژاپن محدودیت هایی را برای صادرات کالاهای «های تک» به کره جنوبی اعمال کرده که این اقدام موجب بروز تردیدهایی در بازار کارت های حافظه و گوشی های هوشمند شده است.
در همین رابطه «کیم هیونگ چونگ» معاون رئیس دفتر امنیت ملی کره جنوبی با توجه به محدودیت‌های صادراتی یکجانبه ژاپن علیه کره جنوبی، توکیو را به نقض قوانین بین‌المللی متهم کرد.
اظهارات این مقام کره جنوبی در واکنش به بیانیه «تارو کانو» وزیر خارجه ژاپن مطرح شد که گفته بود سئول از توافق دوجانبه ۱۹۵۶ پیروی نکرده و آن را نقض کرده است.
کیم به خبرنگاران در این باره گفت: ادعای ژاپن غیرصحیح است.
وی به این موضوع اشاره کرد که طبق رای دیوان عالی کره جنوبی، توافق مذکور، غرامت جرائم غیرانسانی علیه قربانیان کره ای مربوط به دوران کار اجباری زمان جنگ را پوشش نمی‌دهد.
این مقام ارشد کره ای افزود: دولت به تصمیم دیوان عالی احترام می‌گذارد و از آن پیروی می‌کند.
در همین رابطه ترامپ پیشنهاد میانجیگری میان دو کشور را داده و حتی مدعی شده که «مون جائه این» رئیس جمهوری کره جنوبی، از وی خواسته تا در صورتی که امکانش هست برای حل این تنش وارد عمل شود.