خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

پنجشنبه، 14 خرداد 1405
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

پروژه زیرسازی بلوار روستای ارجنک کلنگ زنی شد

مهر | استان‌ها | سه شنبه، 21 بهمن 1404 - 10:53
خوانسار_فرماندار خوانسار گفت: آیین کلنگ‌زنی زیرسازی بلوار روستای ارجنک به طول ۲ کیلومتر و عرض ۱۰ متر انجام شد و اجرای این پروژه به حدود ۹۰ میلیارد ریال اعتبار نیاز دارد.
پروژه،اجراي،مقرر،برسد،طرح،زيرسازي

به گزارش خبرنگار مهر، محمد رضا توسلی در آیین کلنگ‌زنی زیرسازی بلوار روستای ارجنک اظهار کرد:پروژه اجرای این بلوار به طول ۲ کیلومتر و عرض ۱۰ متر اجرا شود که برای زیرسازی آن اعتباری حدود ۹۰میلیارد ریال مورد نیاز است.
وی افزود: با هماهنگی‌های انجام‌شده، ۷ دهانه پل در مسیر پروژه وجود دارد که مقرر شده اجرای آن‌ها با مشارکت و همکاری اداره راه، دهیاری و شورای اسلامی روستا انجام شود.
همچنین در این محدوده حدود ۸ کیلومتر جدول‌گذاری و کانیو پیش‌بینی شده است.
به گفته وی، برای این پروژه در سال جاری یک میلیارد تومان اعتبار اختصاص یافته و امیدواریم با پیگیری‌های لازم، این اعتبار به‌صورت کامل تخصیص یابد.
همچنین بخشی از اعتبارات مورد نیاز پروژه برای سال آینده پیش‌بینی شده و امید می‌رود این طرح تا دهه فجر سال آینده به بهره‌برداری برسد.
فرماندار خوانسار تصریح کرد: برای اجرای این طرح، ۱۰۰ تن قیر پیش‌بینی شده که مقرر است با پیگیری نمایندگان از محل اعتبارات قیر به تصویب برسد و تأمین شود؛ همچنین حمل و پخش آن توسط دهیاری یا اداره راه انجام گیرد.
وی افزود: سه هکتار زمین برای الحاق در نظر گرفته شده بود و در راستای طرح مولدسازی روستا، مقرر شد این اراضی پس از تفکیک، از طریق مزایده به فروش برسد و منابع حاصل از آن در اجرای پروژه‌ها هزینه شود.