خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

پنجشنبه، 07 خرداد 1405
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

پزشکیان: اگر در خدمت مردم باشیم، مردم هم در خدمت حاکمیت خواهند بود

مشرق | سیاسی | دوشنبه، 06 بهمن 1404 - 14:18
رئیس‌جمهور در جمع خیرین مدرسه ساز با تاکید بر اینکه به شما و به مردم ایران باوردارم، گفت: معتقدم اگر در خدمت مردم باشیم، مردم در خدمت حاکمیت و ایران خواهند بود.
پزشكيان،باور،مسئول،مدارس

به گزارش مشرق، مسعود پزشکیان امروز دوشنبه ششم دیماه ۱۴۰۴ در همایش ملی تکریم از خیرین مدرسه‌ساز، تصریح کرد: به عنوان یک ایرانی و مسئول وقتی می‌شنوم که در جایی بچه‌های ما مدرسه و یا خدمات درمانی مناسب ندارند، برایم غیرقابل قبول است، وقتی که مسئول هستیم بارمان سنگین‌تر است.
پزشکیان با تاکید بر اینکه مصمم هستیم وضعیت مدارس کشور را اصلاح کنیم، افزود: در چابهار می‌گفتند ۴۰ سال زمان می‌برد مدارس را اصلاح کنیم اما ما معتقدیم که در طول یک سال این کار را انجام خواهیم داد.
رئیس‌جمهور با تاکید بر اینکه اگر مردم را باور کنیم و به آنها اعتماد کنیم هیچ مانعی نخواهیم داشت، گفت: دلیل اینکه امروز با مشکلاتی مواجه هستیم این است که ما با مردم و یا مردم با ما مشکل دارند.
اگر مردم باور کنند که برای خدمت به آنها آمده‌ایم، در تمام صحنه‌ها خواهند آمد و مشکلات را حل خواهند کرد.
ادامه دارد ...