خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

پنجشنبه، 07 خرداد 1405
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

همسر بایدن: فکر کردم حین مناظره سکته کرد+فیلم

مشرق | بین‌الملل | پنجشنبه، 07 خرداد 1405 - 10:40
بانوی اول سابق آمریکا جیل بایدن درباره آخرین مناظره جو بایدن با دونالد ترامپ در انتخابات ۲۰۲۴ گفت که تا سر حد مرگ ترسید و فکر می‌کرد که شوهرش دچار سکته مغزی شده بود.
بايدن،جو،جيل،رياست،انتخابات،هريس،مناظره،شوهرش

به گزارش مشرق؛ جیل بایدن به شبکه سی‌بی‌اس نیوز تصریح کرد: «من ترسیده بودم، چون هرگز جو را قبل یا بعد از آن اینطور ندیده بودم.
هرگز.»
مجری این شبکه آمریکایی ریتا بریور در مصاحبه با بانوی اول سابق آمریکا درباره مناظره دوم و پایانی جو بایدن با دونالد ترامپ سوال کرد؛ مناظره‌ای که پس از آن، رئیس‌جمهور وقت آمریکا مجبور شد تحت فشار شدید هم حزبی‌های خود از انتخابات کنار بکشد و جایش را به کامالا هریس بدهد.
مجری سی‌بی‌اس نیوز از جیل بایدن درباره این مناظره و عملکرد شوهرش پرسید: «آیا وقتی ماجرا را دیدی وحشت کردی؟»
همسر بایدن جواب داد: «من وحشت نکردم.
ترسیده بودم، چون نه قبل و نه بعد از آن (مناظره)، هرگز جو را آن‌طور ندیده بودم.
هرگز.
نمی‌دانم چه اتفاقی افتاد.
وقتی آن (وضعیت) را تماشا می‌کردم، با خودم فکر کردم، خدای من، او (دارد) سکته مغزی می‌کند و این مرا تا سر حد مرگ ترساند.»
جیل بایدن در طول دهه‌ها فعالیت جو بایدن در مقام‌های مختلف سیاسی از سناتوری ایالت دِلاوِر تا دوره چهار ساله ریاست جمهوری‌ او، در کنار شوهرش حضور داشت.
طبق گزارش‌ها، او یکی از تأثیرگذارترین مشاوران جو بایدن در دوران ریاست جمهوری‌اش و از جمله کسانی بود که در نهایت شوهرش را به کناره‌گیری از انتخابات ۲۰۲۴ تشویق کرد.
کامالا هریس حدود سه ماه قبل از انتخابات ریاست جمهوری ۲۰۲۴ آمریکا، نامزدی حزب دموکرات را پذیرفت و در نهایت از ترامپ شکست خورد.
او پس از باخت در انتخابات، از رئیس سابق خود انتقاد کرد و تصمیم بایدن برای شرکت در دور دوم ریاست جمهوری را «بی‌احتیاطی» خواند.
هریس در خاطرات خود نوشت: «این تصمیم جو و جیل است.
همه ما این را مثل یک شعار گفتیم، انگار که همه ما هیپنوتیزم شده بودیم.
آیا این لطف بود یا بی‌احتیاطی؟
با نگاهی به گذشته، فکر می‌کنم بی‌احتیاطی بود.»
مصاحبه کامل جیل بایدن با شبکه سی‌بی‌اس نیوز قرار است یکشنبه هفته آینده پخش شود.