خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

چهارشنبه، 13 خرداد 1405
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

اعلام مصادیق تخلفات درطرح کالابرگ الکترونیک

مشرق | اجتماعی و حوادث | چهارشنبه، 01 بهمن 1404 - 10:30
رئیس مرکز بازرسی، ارزیابی عملکرد و ارتباطات مردمی وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی مصادیق تخلف در اجرای هر دو روش طرح کالابرگ الکترونیک را تشریح کرد.
خريد،تخلف،دريافت،سنگسري

به گزارش مشرق، سجاد سنگسری با بیان اینکه هیچ اجباری در خرید برند خاص نداریم گفت: اگر در فروشگاهی اجبار به خرید برند خاصی شود، تخلف بوده است.
وی افزود: مردم فرصت دارند تا پایان فروردین ماه از اعتبارشان استفاده کنند و هیچ اجباری برای اینکه اعتبارشان را یکجا خرید کنند نداریم،اگر فروشگاهی اجبار به این کار کند، تخلف کرده است.
مردم می‌توانند در زمان‌ها و با تراکنش‌های مختلف اقدام به خرید کالابرگ کنند و هیچ مسئله‌ای در این موضوع وجود ندارد.
سنگسری به کارمزدی که برخی از فروشگاه‌ها دریافت می‌کنند اشاره کرد و ادامه داد: این موضوع تخلف است و هیچ فروشنده‌ای اجازه دریافت کارمزد از مردم را ندارد و این اعتبار بصورت کامل در اختیار مردم است.
وی با بیان اینکه مردم حتما فاکتور خرید دریافت کنند تا قیمت کالا را مشاهده کنند گفت: اگر تخلفاتی مانند تخلفات تعزیراتی بود به اداره تعزیرات با شماره ۱۳۵ اعلام کنند و اگر در روند اجرای طرح مسئله‌ای وجود داشت حتما اعلام کنند تا ورود پیدا کنیم و موضوعات را پیگیری کنیم.